![]() |
mazda 323f lantis
3 Attachment(s)
salutare la toata lumea
as vrea sa prezint si eu ca toti ceilalti masina mea mazda 323f lantis 1.5cc,16v dohc 65kv este o masina din 96 si are aproape 190 de mii de km merge foarte bine sunt foarte multumit pana acum de ea am cumparato cand avea 80 de mii (vreau sa o tin pana la 300 de mii de km :lol:) credeti ca ma tine ?tin sa mentiones ca pana acum am schimbat doar consumabile |
Re: mazda 323f lantis
salut!:Ddetin acelasi model de mazda.......niste masini rare si cu totul speciale:shock::shock:si care tin la tavaleala:D si masina ta,arata beton. ai cumva xenon pe ea?s-au sunt becuri din alea albastre?
|
salutare. Asa este sunt cam rarute pe la noi farurile sunt cu xenon de 6000 k
|
Salut... am si eu o intrebare... am si eu o mazda 323 acelasi model stiti cumva unde gasesc sa cumpar un proiector de ceata si o semnalizare stanga?
|
salut alktrazjail nustiu ce sa iti zic incearca la magazine de piese auto de la tine din zona sincer nu am auzit de MANECIU daca ai fi din iasi te trimit la autocenter pe canta ca sigur iti aduc baieti la comanda, o semnalizare originala te costa 27 de euro cu becuri si fise incluse , proiectorul pe original cred ca sare de 100 de euro imi pare rau mai mult nustiu cu ce sa te ajut
|
Multumesc... sunt din Prahova :) am intrebat la un magazin aici si mi-au spus ca imi aduc de la Craiova tot asa la comanda :)
|
de curiozitate la ce preturi?
|
de semnalizare nu am intrebat ca aia nu e asa mare problema da nu imi placea mie.. ... si proiectoru nu stiu inca cand o sa imi spuna te anunt .. i-am pus sa mai imi caute si toba finala
|
ok mersi
|
toba finala 500 roni si proiector 600 :rolleyes2 :lol: asa ca o sa le schimb pe ambele cu alt model de proiectoare ca nu merita ...si asa sunt ruginiti suporti la astea vechi...
|
Am si eu acelas mode dar 1840 cc 16v 84 kware 101000 km....e o masina rezistenta si distractiva ....SA AUZIM DE BINE
|
foarte foarte frumoase mazdele astea, daca nu mi-ar fi fost frica de piese la ele acum dasta as fi avut.
spor la treaba cu ea si sa faci inca 300.000 peste aia 300 pe care ti i-ai propus |
mda.. sunt niste masini fiabile.. rar se strica ceva la ele:) si cati mai multi km
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:41. |
- Copyright 2026 4Tuning