![]() |
HSV propulsat de Z06
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...6e8410a2de.jpg
HSV propulsat de Z06 Ultimul venit in divizia Holden Special Vehicles va fi prezentat cu prilejul Salonului Auto de la Melbourne, Australia, care isi deschide portile chiar astazi. HSV-ul e propulsat de motorul de 7.0L LS7 V8 care doteaza si Chevy Corvette Z06. Acesta dezvolta 505 CP, dar va fi "coborat" la 500 CP in cazul lui Holden, rezultand un bolid de 150000$. Toata puterea masinii este "acompaniata" de un sistem de franare mult mai eficient si alte cateva elemente tehnice specifice masinilor sport de performanta. HSV-ul va fi construit pe platforma lui Commodore, iar clientii beneficiaza de o garantie de 3 ani sau 100000 km. |
Re: HSV propulsat de Z06
wow. meserie. da-le naibii de lamborghini si porsche. asta da masina. acum..... de unde sa iau 150000 ?....:lol::rolleyes2
|
hmmmmm.. dragoste la prima vedere ..adevarata tata :X
|
oo... misto. Chiar agresiv in fata. Jantele nu prea imi plac. Si motorizarea e super tare.
|
au detunat motorul cu adevarat...5 cp :rolleyes2
masina e foarte interesanta dar pretul mi se pare cam mare pt o masina americana de genul...... |
Aoleu cat de mare e motorul ala... 7l. Pai mai dai inca cateva mii doar la inmatriculare.
|
mamaaa ce masina, si frumoasa si "buna"..cred ca are un cuplu...
|
Da super tare POBEDA asta.
|
super tare....arata bine si motorizarea e bestiala....:love::love:....
|
cam seamana cu audi A4...
|
Quote:
|
mmm 505cp pe o limuzita...??? suna foarte bine, jantele imi plac la nebunie.. :D
|
Holden, asa mai vii de-acasa!
|
Quote:
Despre ce ai zis tu........80000 de $ e un GT-R......cele 2 nu se pot compara..... |
foarte frumoasa masina...jentile nu prea imi plac...:( in rest e ok....:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning