![]() |
Cumpar BERTONE
Pe scurt, criteriile minimale:
1. exclusiv turbo 2. 2002-2004 3. exclusiv sub 110.000 km 4. exclusiv piele Si mai pe scurt: cu cat mai multe optiuni, (daca le are pe toate posibile, "full", cum se zice) cu atat mai bine. Am deja unul frumos, cu tot ce-i trebuie, dar vreau unul mai nou si cu mai putini km. Astept oferte. Si samsarii sunt bineveniti, daca prezinta garantii. |
Re: Cumpar BERTONE
deci sa fiti toti atenti..sa dati kilometri inapoi SUB 110.000 :D:D:D
|
Am vazut bertone cu 150 mii km si era ca nou...doar ca km erau reali:rolleyes2
La noi e foarte greu sa gasesti o masina cu km reali asa cati sugerez sa te duci sati aduci |
https://img254.imageshack.us/img254/1161/p1010062ck9.jpg
https://img165.imageshack.us/img165/7897/p1010064kb9.jpg asa ceva ti ar place? 1.6L, 101 cai Dotari: * Cutie manuala 5+1 * 4 geamuri electrice * Oglinzi electrice incalzite * Servo-directie * 4 airbaguri * Aer conditionat * Jante aliaj * Proiectoare * Tapiserie piele * Inchidere centralizata * Volan Piele & comenzi * Interior piele rosu * Scaune incalzite * RCD , ASR , ESO , SRS 10.000e daca te intereseaza, idul meu e :tintome |
as avea eu unul din 2001 OPC alb cu piele rosie...aprox 300cp (turbo K04, admisie marita, pistoane forjate, evacuare Borla, precat decat, stage 3 EDS, etc) - pretul ar fi de 11 000 euro.
Are 100 000 km reali (nu e la vanzare masina, deci nu aveam motiv sa dau kilometrii inapoi:) ) Daca te intereseaza uite iti pot da mai multe detalii. |
asa ceva ti ar place?
1.6L, 101 cai Dotari: * Cutie manuala 5+1 * 4 geamuri electrice * Oglinzi electrice incalzite * Servo-directie * 4 airbaguri * Aer conditionat * Jante aliaj * Proiectoare * Tapiserie piele * Inchidere centralizata * Volan Piele & comenzi * Interior piele rosu * Scaune incalzite * RCD , ASR , ESO , SRS 10.000e daca te intereseaza, idul meu e :tintome[/QUOTE] Multumesc pentru oferta, problema e ca acum am turbo si nu cred ca m-as putea intoarce la 100 de cai, chit ca masina e frumoasa foc. Si-n plus, fara garaj, un cabrio in Bucuresti e mult prea pretentios de detinut / intretinut. |
Quote:
|
fiabilitatea poti sa ti-o confirmi singur cu orice test...nu am facut improvizatii doar piese opel sau eds...deci :)
|
vand opel astra bertone 2004,2.0T,full fara trapa,negru met,preparat de irmscher
|
Quote:
|
|
da il am si pe autovit
|
Quote:
|