![]() |
LOC PENTRU STABILIT INTALNIRI SI DISCUTII DESPRE TUNING!!!!!
1 Attachment(s)
Am gandit acest topic pentru a avea si noi un loc unde sa se vorbeasca numai de tuning auto si ce inseamna el cu adevarat!!!!!
SI BINE INTELES UNDE SA STABILM INTALNIRI AI ENTUZIASTILOR AUTO(SI EVENTUAL AL VIITORILOR MEMBRI AI CLUBULUI) ASTEPT RASPUNSURI SI BINEINTELES COMENTARII :)))))[/b] |
hmmm
yo ma bag la club.... cu restu cand ete.... ne intalnim... |
ar fi mijto locul ala de care am vorbit noi ultima oara cand ne-am intalnit. desi e cam departe cred ca ar merita.
|
Daca este acolo unde am fost si eu este super locul.
|
haidetzi ma sa stabilim o intalnire pe sambata... cu totzi care sunt pasionatzi de 2 shi 4 rotzi.. :)
|
eu as veni cu cea mai mare placere, dar de abia pe 9 sau pe 10 sunt in Galati.
|
am aruncat o vorba la catziva baieti din bucuresti .... acum sa ved daca pot sa vina ...
|
....
si unde ne intalnim shadow?....pe prima banda pe brailei....hai sa ne intalnim intr-un bar...undeva sa nu fie foarte aglomerat...si sa fie si ieftin sa putem sta mai mult... :wink:
|
mai e pana pe 9 :)
|
....
pai pe 9 ce e?...ca eu am ramas cam in urma de la o vreme....vad ca nu mai dai un semn de viata...
|
.,...
Bai shadow....raspunzi si tu?....sau nu trebe sa stiu?...ti-ai facut gasca ta de raceri?...
|
bai pai daca nu ma mai invitati si pe mine pe la anumite evenimente cum sa mai dau semne de viata ... na ce sa ii faci daca sunt pe lista neagra.
pe 9 vine iar tipul ala cu fiatul si am vorbit si cu cativa prieteni din bucuresti poate ajung si ei cam pe atunci. da ma lasa sa ne vedem toti adunati si mai vorbim dupa unde stam :) nu cred ca asta o sa fie problema :) de asta e forum si nu mirc ma. nu pot sa raspund in secunda doi. |
bai tazzy esti diliu sa moara bibi :lol: :lol: :lol: :lol:
vezi ai grija sa nu itzi rupi ceva in tine ca te iau astia cu farasu' :) |
shadow, ia zi-mi shi mie mai ete ceva pe 9?
cine mai vine.... ca ziceai de baiatu cu fiatu shi mai cine de la bucureshti? ma refer la ce mashini? |
nu stiu daca vin sigur , au si aia restante . as fi vrut sa vina niste dieselache care sunt vitaminizate rau , stie underground despre cine e vorba.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning