![]() |
10 Attachment(s)
Ia sa vedem pareri...
poze..... |
Re: C Class alabaster white
superba masinutza, ai grija de ea si multi km fara evenimente
|
Arata Superb Asa Alba Si Cu Jantele Alea. S-o Folosesti Sanatos Si Fara Incidente.
|
Mersi...masina a primit un chiptuning la 160 cp, si 3 instalatii xenon
|
foarte frumos , detalii ? 200 CDI?KM Pret ? daca nu te deranjeaza
Sa o stapanesti sanatos , arata foarte bine |
da 200 cdi cu 116 cp original, cutie automata
12.500 Euro anul trecut (fara taxa) 140.000 km in bord........eu zic dupa cum se prezinta maxim 200-250.000km in realitate sau poate cine stie..o fi reali |
sa o stapanesti sanatos si fara probl
|
Frumos mertulica da te cam orbesc instalatiile tale.
|
frumos exemplar! imi palc cel m mult modelul asta de jante pe c-classul vechi.. sg lucru care nu-mi place e tapiteria, cei de la MB au fost tare neinspirati cand au scos masina pe liniile fabricii cu ea... in fine. S-o stap sanatos, fara incidente, si spor la modificari! numa bine!
|
arata f bine dar am cateva de zis :
1. geamurile nu sunt destul de fumurii 2. ar fi frumos sa ii faci portbagajul si plafonul negru! sau macar doar plafonul 3. masina plange cu disperare dupa niste faruri CLARE ! nu ma intelege gresit .. insa farurile alea arata jalnic pe o masina atat de frumoasa! 4. poti face jantele negre si cu buza lasata asa .. argintie sau cum o fi.. o sa arate beton masinuta! trust me |
2 Attachment(s)
Din ce ai zis tu voi face chestia cu farurile....atat. Geamurile pe fata nu mai au acum folie deloc....m-am saturat de opriri...la faruri am gasit si crom si pe negru...
|
Quote:
|
neagra. sau caramizie. caramizie ar fi marfa. dar una lucrata bine. www.pieleauto.ro tipii lucreaza f bine
|
sincer? mult mai bine pe crom! negru in faruri nu da asa bine la culoarea ta.
Cat e setul ca as vrea si eu .. si unde ai gasit? |
500 E farurile si 250 E stopuri cu led. Un baiat care are id de mess : aletofy
Eu ma gandeam la tapiterie un negru pe margini si pe mijloc Alcantara portocaliu inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning