![]() |
Audi B3 1.8S
4 Attachment(s)
Buna ,
Acesta este B3-ul meu, motor 1800 cmc, 90CP, jante 15", Anvelope Dunlop SP Sport01(noi noutze :P) , eleron spate, facelift de B4, faruri+semnalizari fata noi, triple spate FK -Germany, evacuare(finala) dubla Remus - Austria,alarma, inchidere centralizata, avertizare lumini aprinse, temporizare lumina interior,CD-MP3 Sony CDX F5550, 6 difuzoare originale(Echipata sistem Audi sound ....pt acea vreme...in '88 cand a fost fabricata ;)) , subwoofer JBL 1000 W(vreo 250 rms) + amplif de vreo 200 W ...si cam atat cred poate am mai uitat cate ceva...:D |
Re: Audi B3 1.8S
frumoasa sa o stapanesti sanatos... dau bine triplele ;)
numai bine. |
:?:Nu este Audi 80 B4???Din cate stiu eu ,la B3 difera capota fata si farurile:?:
|
Pt. Donnyro : Am scris si-n prezentarea masinii ca este Audi B3 cu facelift de B4(are capota, farurile, semnalizarile, bara fata si s-ar putea aripile de B4 ) eu asa am cumparat masina din cate stiu masina asa a fost adusa de dincolo in '98 am mai vazut asa B3-uri cu fata de B4 si-n Austria mai multe ;).
|
Quote:
|
super arata masinutza!! e f frumos rosu ala!! shi stopurile pe spate:rolleyes2
cv lower-spring-uri sa fii mai jos. Merita gentzile alea!! |
Frumoasa masina ta, are un aspect clean. Ce planuri ai pe viitor, o lasi asa sau o modifici?
Parerea mea e sa ii pui folie, ai face-o si mai frumoasa! Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning