![]() |
Seat Leon Cupra K1
9 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5851224cac.jpg
Seat Leon Cupra K1 Seat a lansat un kit exterior pentru Leon Cupra, denumit K1. Acesta cuprinde bara fata/spate, pragurile, eleronul si evacuarea. Pretul lui Seat Leon Cupra K1 incepe de la 20495 lire sterline (27173 euro). De asemenea, clientii isi pot achizitiona si un set de jante Orion de 18 inci, care costa 272 euro. Seat Leon Cupra K1 este disponibil in culori variate: negru Inferi, rosu Emocion, gri Luna si alb Candy. |
Re: Seat Leon Cupra K1
Dar kitul asta cu prize de aer pe spoilare e lansat de ceva vreme ........;) eu asa stiu .....In fine ...Oricum e frumos Leonul :D
|
ar fi marfa daca i-ar schimba si interiorul..... sincer lasa de dorit.
|
si yo stiam k e mai vechi...chiar azi am vazut un leon alb cu kit-ul asta :)
|
frumos imi place cum vine pe masina.si eu am impresia ca am mai vazut acest kit pt leon.
|
eu il stiu de un an si ceva ca are un vecin de-al meu, singura diferenta e ca asta are evacuarea pe mijloc
|
am vazut si eu asa ceva pe la noi, e superb acest kit, mai ales pe alb :D
|
nu imi place deloc kit-ul acesta; prizele de aer (mai ales cele din fata) nu se potrivesc deloc cu linia masinii iar toba aceea chiar nu stiu ce cauta pe mijloc :???:
|
Da arata mai bine cu evacure dubla pe fiecare parte. Dar asa kitul asta e vechi l-am vazut si la noi pe multe Seaturi, si nu prea vad diferente intre asta si ce exista deja in prezent.
|
imi place mai ales alb .....:-D....un kit cu gust....(parerea mea)
|
e frumos kitul dar puteau alege alta toba de esapament. mie cel putin nu imi place asta
|
Cat de bine arata jantele alea.. si daca si alea sunt scumpe... .. arata bine cu jantele astea .. de kit nu prea am de comentat ca nu prea imi place
|
E cel mai frumos seat..si kit-ul asta e foarte frumos.
|
inca o dubitza tunata...foarte tare ,seat au o singura masina ,in care mai arunca cate o grenada sa o umfle si o fac din leon ,altea,din altea,altea xl,din altea xl,din altea xl,freetrack si asa mai departe...reusesc in continuare sa faca masini urate si vad ca se straduiesc sa o mentina asa...
|
poate sa fie ce fel de cupra o fi... urata tot e:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning