![]() |
Metamorfoza Mustang Corvette
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...56a7496f4c.jpg
Metamorfoza Mustang Corvette Masina e un Mustang, cu spate de Corvette C5. Intre farurile spate troneaza acelasi calut naravas din fata, accentuand imaginea "chicioasa" a masinii. Cine s-a gandit ca arata bine, a fost cu gandul in alta parte...Poate omul dorea doua masini, a avut bani doar de una si a zis sa experimenteze, cam ca-n filmul ala horror, "The Fly", din '86...Cu tipul ala care se transforma in musca. Intrebarea e: DE CE AI FACE ASA CEVA? Pentru ca se poate, ar spune cineva, si n-ar gresi. Dar nu tot ce se poate e bine sa se si faca... |
Re: Metamorfoza Mustang Corvette
A iesit bine! Atat.Cu ce rost a fost facuta? Nu pot sa-mi dau seama
|
mie imi place, cum arata
|
acceptabil...:)
|
a iesit foarte bine masina. "aspect chicios"? nu mi se pare. a fost ceva de lucru acolo si s-a integrat foarte bine. arata bine, dar parca nu mi-ar place una.
|
1 Attachment(s)
Daca va uitati atenti la prizele laterale , este vorba de un Mustang mai vechi, nu de ultimul model , deci la masina a fost schimbat si botul.
|
Design=0...
|
Nu stiu daca vorbim de modelul ala de Mustang... daca te uiti atent poza postata de tine si prizele alea... nu prea se potrivesc... nu stiu par a fi prize de Corvette C5 si fata e de Ford Mustang... and that's that... masina mi se pare urata... adica... ma gandesc la dacia cu bot de oltcit ca sa fiu mai mioritic :))
|
direct dacie cu stopuri pe spate de seria 3 si emblema de mercedes.naspa
|
Dap, a fost schimbat si botul la masina
|
e un fel de struto-camila
2 in 1 |
chiar aiurea...
|
Un fel de strutzocamila...o porcariee!!!! :-|
|
A iesit foarte bine masina
|
deci a iesit f bn dar nu e ultimul model de mustang defapt nici nu cred k e un mustang si sincer nu am iesi cu asa ceva pe strada
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning