![]() |
Show 'n Shine competition.
6 Attachment(s)
Show 'n Shine competition.
unul din concursurile pentru care puteti deja sa incepeti pariurile. editia trecuta premiul cel mare a fost \"furat\" de o masina din ungaria. editia aceasta am inteles ca deja cativa dintre voi ati pregatit masinile pentru a lua cupa cea mare voi cine credeti ca o sa ia premiul cel mare ? va ramane la noi in tara ? cateva poze cu masinile participante editia trecuta restul la adresa : https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=270 |
va spun eu
GAJu...daca termina de facut masina pana atunci. bafta! |
GAJ-u Rules! :lalala:
|
Pai sanse au urmatorii : VITEZA (MAZDA 6); GUSU ( TOYOTA CELICA); BOGDANEL (RENAULT MEGANE COUPE); DDB-U (MAZDA RX-8); BOGDAN ( MAZDA RX-8).... cam astia ar fi care ii cunosc eu...
PEACE :peace: |
iti zic eu ca daca ajunge GAJu cu masina facuta...
nu cred ca mai e nici una in Romania atata de latita(14 cm in fata, 30 in spate -aprox), prima care a avut \"lambo doors\"...si daca termina si instalatia de sunet la cxare se lucreaza da 2 luni, o sa fie prima masina veritabila de SPL din Romania... si eu sper sa ajunga la ITS :wink: oricum, o sa fie plin de masini tari... |
Eu cred ca si CTL-ul ar avea sanse...
|
De data asta ramane in tara va zic eu. Sunt masini in Romania care fac multe de afara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning