![]() |
BMW din '75 tunat si...inarmat
17 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...32234dabe4.jpg
BMW din '75 tunat si...inarmat Un cetatean vinde una bucata BMW modificat, din 1975, dotat cu un compartiment secret pentru depozitarea armelor. Cine si-ar da seama ca la bordul acestui BMW cat de cat inocent se afla si un pistol Glock? Baiatu' e din New Jersey si tine arma-n masina "pentru orice ocazie". Oricum, nu se specifica daca o vinde cu totul...Combinatia e cat se poate de stranie: BMW din '75 cu motor din 2002 plus un Glock de 9mm, ascuns cine stie unde...Pretul? 20000$. Ce ti-e si cu americanii astia! |
Re: BMW din '75 tunat si...inarmat
vai ce oribil arata din spate
|
mie nu imi place, arata urat.
|
mda.. chiar ca urata de la spate, tipic americanilor "mare si masiv" ca orice masina construita p la ei sau modificata:rolleyes2
|
Pakt de bmw ca la facut super naspa
|
fatza merge cat de cat,da spatele.... mai bine arata o dacie din 77 cu stopurile subtiri
|
spatele imi da senzatia ca masina nu e terminata , parca ii lispeste bara spate
|
urata rau..si pretu prea mare..nu se merita..pare neterminata , nu prea are nici linie :sad:
|
se putea mult mai bine....pacat...e o masina care nu o vezi in fiecare zi
|
fibra de stica pe o clasica? no way... pacat de ea :sad: zici ca e dacie 1100 refacuta printr-un garaj din teleorman...
|
Spatele Masini Parca Este De Dacie De Vro 5 Milioane Cu Spoiler Din Vitan Si Toba Aia Pe Jumate Si Mai Urata.
Fata Parca Este De La Bmw-urile Alea De Curse Din Ani 70` Oricum Fata Este Reusita (cat De Cat) |
nici interiorul nu arata extraordinar(in afara de scaune si bancheta spate)....omu nu prea are gusturi in materie.....
|
misto bmw-u pacat ca nu facut de cineva cu bun gust.
|
frumoasa eleganta... si o mica lagenda... sptele nu e prea reusit...
|
Nu stiu ce nu va place voua dar eu zic ca arata super bine ! ! ! ! Si exteriorul si interiorul ! Nu uitatzi e din "75 masinutza ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning