![]() |
Un Beetle obraznic de 770 kg
22 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...31fd4c5973.jpg
Un Beetle obraznic de 770 kg Buburuza resuscitata din imagine participa in Fun Cup si pare solutia ideala pentru amatorii de senzatii tari mai bugetari. Are un motor 2.0L de 140 CP, racit cu apa, transplantat de la un VW Golf. Acesta e montat in spatele pilotului si alearga destul de voinic pentru varsta lui. Doar parbrizul si stergatoarele sunt de la Beetle-ul original, restul fiind componente de VW ieftine, usor de gasit si inlocuit. Greutatea curajosului e de 770 kg, si se impaca destul de bine cu pneurile BFGoodrich g-Force (195/50R15 fata, respectiv 205/50R15 spate), franele modificate si suspensiile ajustabile. Competitia Fun Cup are reguli simple: gaseste-ti o masina relativ ieftina, si investeste banii in cursuri de pilotaj, nu in componente scumpe pentru ea. Volanul e insotit de un afisaj digital, care ofera informatii despre starea masinii, iar habitaclul e dominat de alura unei masini de curse, cu switch-uri pentru fiecare comanda. Centurile in cinci puncte si scaunele sport il "tin" bine pe pilot, mai ales in viraje. Masinile de acest gen pot fi achizitionate cu aproximativ 35000$, mizandu-se pe o intretinere cat mai ieftina si simpla a acestora. |
Re: Un Beetle obraznic de 770 kg
frumoasa buburuza...dar 35000$, foarte mult.
|
e f f f scumpp...da mie imi plac...lasa o impresie k lumea
|
place masinutza asta e doar pt ati potoli adrenalina de viteza in wechend
|
daca era facuta altfel...si ma refer la exterior..mai simpla asa...si sa nu fie impopotonata cum e in poze...arata mult mai bine..dar cum e acum facuta nu imi place...:)
|
dragutza si frumoasa... + furioasa..
|
o broscuta cu steroizi dar 35000 e cam mult
|
O broscutza cu mult tupeu ! :))
|
tare micutza buburuza,dar pretul de 35000...........................,nu stiu..... cam mult.dar oricum e frumoasa.intorci capul dupa ea.
|
Daca va uitati la piesele ce sunt montate in masina si faptul ca numia de afara apare de a fi o broscuta...cred ca pretul e ok.
Eu zic ca si motorul are ceva modificari, ar fi bine sa stim ce cutie are... |
Imi place cum arata :) e draguta masinuta
@ CHIRIAC_87 .. 35000 de $ nu de euro |
Mie chiar imi place f mult. arata bestial cu rotile alea. masina e f misto. cred ca fuge binisor. mi-ar place la nebunie o din asta. dar e cam scumpa... adica mai bine mai pun ceva si-mi iau un ariel atom care omoara f f f multe supercaruri de sume cu 5-6 zeroruri pe circuite
|
tare buburuza
|
super faina masinuta...dar pretu cam scump...:(
|
nu-i masina de strada mai baieti!! .. voi parca ati vrea sa fie la 8900 eur CIP
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning