![]() |
bv-02-ymf
3 Attachment(s)
masina mea....astept ceva sugesti la ea....
|
Re: bv-02-ymf
in lini mari pare ingrijita masina dar sare in ochi flapsul de pe dreapta fatza si rugina aia de la pasajul spate.pune-i si tu un set de capace de un singur fel sau dale jos de tot si vopseste jantele frumos.ce planuri ai cu masina???
|
niciodata la acest model de dacie nu mia placut cum se asaza masca dintre ochelari.fa-i ceva! si da-o si tu cu un polish, ceva, k e matuita pe partea dreapta si la aripa dp spate rezolva cu rugina aia.in rest....mai vedem pe parcurs...
|
pai azi ii pun folii pe geamuri....vreau sa vopses jentile....da ashtept unpic sa dea caldura...
|
Daca tii neaparat sa ai capace, macar pune si tu un singur model, in mare masina arata ingrijita , din ce an e ? am observat cu sa mai spus si mai sus ca ai ceva rugina pe ici pe colo, curat'o si tu , un chit un grund si un pic de vopsea si o rezolvi.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
asa asa incepe sa imi placa
|
nu e cine stie ce de munca, tine tot de timp rabdare si izolatie, pe mine ma costat 4 ore de munca si 4 ore la politie sa le reclam furtul :(
|
Quote:
traim in romania....:evil: sorry de off-topic geodo_bv_02_ymf:rezolva treaba cu rugina,un polish si in rest...cat mai simpla!!! bafta! |
Quote:
Moama, ce naspa...asa vreau sa le fac si eu pe ale mele, dar cu alb. Sper sa nu am bafta ta :( |
tara de tarani ce sa mai zic...
on topic: Jantele facute Lasata mai jos Bara fata neaparat schimbata in prealabil cu proiectoare Rugina de la praguri urgent restul nu mai are rost pana nu rezolvi ce ai de rezolvat pana acum, si un sfat fara lampi lexus style si alte kitch`uri pe ea |
de acord cu STI.pana la folii rezolva ce ti-am indicat...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sau asa ai putea sa le faci,da da mai bn p argintiu.
off topic pai STI,n-ai avut shi u anti-furt d'ala??k asa se mai chinuiau si ei sau nu.... |
parca mai frumos da cu argintiu si cu negru
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning