Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   locul statiei (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/68713-locul-statiei.html)

rio88 25-02-08 19:38

locul statiei

salutare

care este cel mai bun loc pt montarea statiei ? are ceva daca o prind pe cutia de la sub-woofer ? e mai bine pe spatarul banchetei ? ce imi recomandati ?

multumesc anticipat

rila 28-02-08 21:19

Re: locul statiei

eu ati recomand spatarul banchetei antrun loc cat mai ferit ( eventual sa nu se vada sau sa deranjeze an porbagaj)NU UITA UN LOC BINE VENTILAT

DraG0nRiD3r 05-03-08 17:36

io stiu... depinde... cum a zis si el un lic bn ventilat sau daca se poate pe bancheta dar mai introparte ca daca caroseria e rece cat de cat e mai bn... putina racoare... :D

JUST-DO-IT 05-03-08 18:00

dar pe spatele capotei de la porbagaj nu e bine?am vazut la vreo 2 masini...e si ventilat...
ps:nu dati cu pietre e doar o parere si o intrebare in acelasi timp....eu acolo urmeaza sa-mi pun...e o idee sau nu?

DraG0nRiD3r 07-03-08 16:12

u te referi chiar pe usa portbagajului...??? ar fi ceva dar esti tu sigur ca nu trantesti usa portbagajului deloc sau alte intamplari??? da e o idee buna:D

rila 08-03-08 21:48

si eu cred ca e bun doar ca eu nu as alege acel loc din 2 motive
1- cablurile de alimentare ar trebui sa le lungesti cu cel putin 50 de centimetri
2- cablurile de semnal , care cred eu ca daca tot deschizi si anchizi porbagajul or sa aiba de suferit
cred ca de la socuri mecanuce nu ar avea de suferit decat prinderea lor(ma refer de suporti de prindere

chitzi 08-03-08 21:57

eu o am in portbagaj.....cum il deschizi in spate stanga
acolo mi-au montat-o ei la service :))

manolica76 08-03-08 22:04

Quote:

Originally Posted by chitzi (Post 1410489)
eu o am in portbagaj.....cum il deschizi in spate stanga
acolo mi-au montat-o ei la service :))

pai zine si locul unde o parchezi seara...;)...

JUST-DO-IT 08-03-08 22:08

Quote:

Originally Posted by rila (Post 1410477)
si eu cred ca e bun doar ca eu nu as alege acel loc din 2 motive
1- cablurile de alimentare ar trebui sa le lungesti cu cel putin 50 de centimetri
2- cablurile de semnal , care cred eu ca daca tot deschizi si anchizi porbagajul or sa aiba de suferit
cred ca de la socuri mecanuce nu ar avea de suferit decat prinderea lor(ma refer de suporti de prindere

Mda aici cam ai dreptate rila o cam trantesc de=i sar fulgii....doar as se inchde capota spate.....

chitzi 08-03-08 22:42

e prin ghencea :)) e cam greu de luat k e prinsa in suruburi :)) si nu cred k se deschide asa usor portbagaju :)
:D:D:D

DraG0nRiD3r 09-03-08 07:17

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 1410519)
Mda aici cam ai dreptate rila o cam trantesc de=i sar fulgii....doar as se inchde capota spate.....

daca ai loc pune in bortbagaj pe podea sau in alt loc dar sa nu fie prea bruscant la trantit:D

All times are GMT +2. The time now is 08:39.

- Copyright 2026 4Tuning