![]() |
Linea - (rAdU87)
4 Attachment(s)
asta e masina mea :X :X :X
o iubesc!! cateva poze |
Re: Fiat Linea
Da foarte frumosa. Dar nu era mai nimerit un bravo ? Sau ai familie, atunci este ok, foarte spatioasa.
Si nu in ultimul rand sa te bucuri de ea si fara evenimente!!!:no: |
nu aveam bravo bun la bani astia .. era dala kel..asta pe asta am dotarile pe care le am dorit X: si iubesc masina , arata super super :X:X:X
|
e frumoasa foc , sa o stapanesti sanatos si fara incidente :D , apropo ai observat ce potential de tuning are masinuta asta ? chiar daca in ochii unora pare doar o alta masina de familie , am facut eu una in photoshop acum ceva timp daca mai gasesc poza o pun aici cand mai intru ( era printre primele masini tunate de mine :( si arata cam ciudat dar demonstraza potentialul ei ) sa ai grija de ea :D
numai bine :) |
da , am vazut .. astept poza ta :X
|
Ceva dotari, motor , detalii ?
|
pai sa zic asa
Motor - 1.4 8v 77 cp Dotari - este versiunea dynamic : Confort si functionalitate: * Inchidere centralizata * Geamuri anterioare actionate electric * Volan reglabil in inaltime si axial * Servodirectie * Trip computer * Tetiere anterioare reglabile in inaltime * Bancheta posterioara nedivizata rabatabila * Faruri reglabile * Geamuri atermice * Plafoniera anterioara * Oglinda integrata in parasolar latura pasager * Suport pahare (2 anterioare) * Incinta portbagaj cu iluminare * Caseta in bord * Al treilea stop * Turometru * Buson rezervor cu cheie * Deschidere portbagaj din interior prin parghie podea * Kit fumatori (scrumiera + bricheta) * ABS * aer conditionat * oglinzi exterioare cu degivrare si senzor de temperatura * tetiere posterioare reglabile in inaltime (3) * bancheta posterioara rabatabila divizata 60/40 * buzunare spatare scaune * scaun sofer reglabil in inaltime * Telecomanda inchidere centralizata (3taste:inchidere/deschidereusi,deschidere portbagaj) * Oglinzi exterioare reglabile electric * Oglinzi parasolar sofer si pasager cu iluminare * Plafoniera posterioara * Capac rezervor cu deschidere din interior prin actionare parghie podea * Deschidere electrica portbagaj din interior prin actionare tasta bord Siguranta: * Airbag sofer * Airbag pasager (cu posibilitate de dezactivare) * Airbag scaune (stanga + dreapta) * Centuri de siguranta anterioare reglabile in inaltime, autorulante, cu pretensionare si limitator de sarcina * Centuri de siguranta posterioare autorulante (3 bucati) * Sistem antiincendiu * Sistem antifurt Fiat Code * Sistem Isofix pe bancheta posterioara Design: * Plansa de bord de culoare neagra * Bare de protectie in culoarea caroseriei * Calandru de culoare neagra cu rama cromata * Sigla motorizare cromata pe calandru (exclusiv versiuni Multijet) * Manere portiere in culoarea caroseriei * Oglinzi exterioare cu carcasa in culoarea caroseriei * bandouri laterale in culoarea caroseriei * kit Estetico 1 (include calandru cromat cu rama cromata si rama proiectoare cromata) * Capace roti tip Dynamic 15” 185/65 si ce am mai adaugat eu pe ea : proiectoare ceata climatizare automata comenzi radio pe volan radio CD + MP3 volan si schimbator de viteze in piele cotiera anterioara cu spatiu de depozitare si ce ii voi face :D - folie fata +spate omologata - xenon - jante 17 neaparat :P .. cam atat:P momentan ;) edit by monk: frumoase planuri, sa o stapanesti sanatos, dar pune data viitoare foloseste si tu butonul edit :) |
oki sef :P scz :P
|
1 Attachment(s)
cum am spus mai sus e putin cam ciudata dar arata ca masina are potential de tuning :D
|
5 Attachment(s)
mama sef:))) allta poza nu gasesti? :)) orikum mc pt poza:P
eu am cateva poze .. de pe alt site .. si astea au iesit frumos |
poza in sine era destul de nasoala si in plus cred ca era a 2-a masina facuta in photoshop de mine , cand am timp mai fac , imi place foarte mult caroseria , pacat de motorizarile prea mici... dar cred ca un motor de coupe 16VT ar rezolva toate problemele :D
|
pai au motor de 120 cp .. 1.9 park.. dar e prea scump ..
|
3 Attachment(s)
2 3 poze .. :P
|
e frumoasa foc masina , imi place la nebunie caroseria asta cu toate ca sunt adeptul masinilor sport pur sange
|
si eu sunt la fel.. dar dupa accident m am mai linistit .. :P
|
All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2025 4Tuning