![]() |
LP550, un Gallardo restilizat
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1ae8346601.jpg
LP550, un Gallardo restilizat Primele imagini cu Lamborghini Gallardo LP550 au aparut, dar degeaba...Camuflajul nu ne-a lasat sa vedem mare lucru, asa ca am renuntat la ele. Iata insa ca avem parte de altele, ce-i drept nu foarte bune, dar suficiente cat sa ne dam seama de schimbarile suferite de superbul Gallardo. Masina prezinta modificari evidente, atat in privinta partii frontale, cat si a spatelui. LP550 urmeaza sa apara in toata regula la Salonul Auto de la Geneva, editia 2008 (martie). Pana atunci, puteti face o lista cu modificarile aduse, vizibile in primul rand la farurile fata si grila spate, dar si in zona evacuarilor. |
Re: LP550, un Gallardo restilizat
se pare ca aceasta masina va fi propulsata de un motor V10 de 5.2 litri care va produce o putere maxima de 550 cai putere si un cuplu de 530 Nm.
|
aia galbena seamana cu aia din vidioclipul de la Fara Zahar :D
|
un pic de reventon
|
:lol:asta e genul de masina care iti spune sa ingnori radarele:De ca si un taur
|
Aia galbena este cea normala daca nu v-ati dat seama :lol:....
Oricum eu zic ca arata destul de bine, noua versiune , desi spatele ar trebui sa fie putin mai rotund ... |
Quote:
|
orice Lamborghini zic eu ca e foarte frumos din fabrica..mai ales restilizat e prea crima....tare :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
draguta...dar o sa apara 997 turbo s si o lesina
|
parca arata mai bine acum..Nu ca primul model nu ar arata bine :) dar asta alb imi place mai mult.
|
e mai frumos ca cel dinainte...asta e mult mai agresiv
|
i-or pune si lambo doors?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning