![]() |
question ...
mi-am cumparat recent un Subwoofer mac Audio MP Tube 30 ... 240 W RMS /480 W Max. 12\"
ce statie sa imi cumpar pentru acest subwoofer?? de ce putere?... si cam ce firma imi recomandati?? ( raport pret/calitate bun ) sa merg tot pe mac Audio ... daca subwooferul e mac Audio ... ?? |
Eu iti recomand o putere de 200W RMS pt el....pt ca difuzorul trebuie sa fie cu 10% mai mare decat amplificatorul....
Statie..ce sa zic...ramane la aprecierea ta in functie de bani,marca,etc |
MP 2000
* amplificator pe 2 canale * putere RMS: 2 x 75W sau 1 x 200W in punte * raspuns in frecventa 5 - 50000 Hz (-3 dB) * impedanta 2-8 ohm * stabil in 2 ohmi * filtru trece-jos variabil 50-250Hz (12dB) * filtru trece-sus variabil 40 - 500 Hz (12dB) * bass boost variabil 0 ... 12 dB la 45 Hz * selector mod functionare 2/1 canale * circuit de protectie la scurtcircuit * LED verde / rosu de avertizare e destul?? cineva mi-a spus ca tre sa aiba amplifu jumate din puterea sa woofer ca sa nu il ard. se poate asa ceva?? :roll: |
NU...
|
NU...e adevarat ca cu 100W reali si 20% distorsiuni poti sa arzi difuzoare de 450W RMS ... profesionale de discoteca... dar dupa un anumit timp...
Dar in cazul tau nu ai cum sa il arzi... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning