![]() |
E30 - negru mat
m am hotarat sa prezint masina unui prieten pe acest forum ptr ca el nu avea timp , masina este un bmw e30 motor de 2000cm deocamdata unii pot spune ca e cam kitch tuning dar pe parcurs va fi schimbata radical din punct de vedere estetic dar si partea audio obiectivul proprietarului fiind acela de a participa cu masina la competitiile de db drag dar si la prezentariile auto .
|
Re: e30 negru mat
pune si niste poze, si da mai multe detalii despre sonorizare
|
Re: E30 - negru mat
Bmw-ul in general e o masina grea dpv al sunetului si si mai grea daca vrei dbDrag,, trebuie luat in seama asta...
Poze, date, etc.. Succes. |
pune poze te rog
|
poze o sa pun dar nu stiu daca ma ajuta cineva in privinta asta
|
masina a suferit destule schimbari de cand a preluato prietenul meu a vopsito negru mat interiorul a disparut ptr ca era stock bmw 316 masina avand initial un motor de 1.6 interirul ma refer la scaune vor fi recaro sunt cumparate deja acum asteptam sa terminam antifonarea si din cate am inteles revopsirea ptr ca masina a fost negru lucios care nu l a multumit pe propietar apoi a fost vopsita negru cu perle mov si nu i a placut momentan este negru mat dar nu e multumit de cum arata si de aceea va urma o revopsire tot in negru mat
|
3 Attachment(s)
poze cu masina la inceput de drum:D
|
reflexii pe negru mat ? :)
oricum,e frumoasa .. s-o stapanesti sanatos |
ala nu e negru mat intradevar.......frumoasa masina totusi
P.S. un sfat de la mine..... scoate eleronul..(parere personala) |
pozele alea au fost facute cand a cumparat masina.intre timp a facut-o negru mat!
|
asa arata masina cand am cumparato intre timp ea a mai fost vopsita de doua ori si arata total diferit in curand poze cu masina vopsita negru mati si cu alta bara spate si praguri noi evacuare directa
|
in curand o sa vina si jantele ptr ca momentan sta pe jante de 15 inch si nu da foarte bine
|
a si am si eu o intrebare mai stiti cumva daca mai sunt ursi vopsiti negru mat la noi la bucale:D?
|
eleronul a disparut la fel si bandourile si vrem sa astupam si santurile acelea de pe lateralele masini daca stiti la ce ma refer .
|
Re: E30 - negru mat proiectul avanseaza
6 Attachment(s)
cum v am promis poze mai recente cu usrsul in blana lui neagra
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning