![]() |
Masina mea : Opel Tigra - BlackPearl
21 Attachment(s)
Aceasta este masina mea Opel Tigra A, an 1999, motor 1.4 16v, 90CP, servo, ABS, AC.
Modificari: - sistem de evacuare sport de la catalizator pana la capat (doua iesiri) - filtru sport K&N - bara rigidizare telescoape - jante TSW 16'' - eleron - stopuri clare - oglinzi sport - antena - parasolar personalizat - vinyluri laterale + capota - volan Raid hp - buton engine start - schimbator viteze - pedale sport - plesuri alu - ceasuri bord schimbate .... As dori sa aflu parerile voastre si sfaturi cu ce imbunatatiri as putea sa-i mai aduc :-). |
Re: Masina mea : Opel Tigra - BlackPearl
Da jos eleronu' ala...si schimba stopurile...si lasa numa' un esapament...pt un 1.4 ii destul.
Asta ii parerea mea, Bafta |
Sa O Stapanesti Sanatos Si Fara Eveniment..
|
frumoasa masina......multi km fara pb cu ea
|
ar merge un bodykit mai agresiv
atunci finalii ar da mai bine...parerea mea despre stopuri ...ar mai fi variante care dau mai bine dar masina e frumoasa si asa :-P sa o stapanesti sanatos si fara probleme in trafic |
1 Attachment(s)
uite un stop 8)
care cred ca ar da bine |
1 Attachment(s)
si finalii sa iasa cam asa:-P
|
e frumoasa.:evil:.si las-o asa cu 2 finale k da mai sport!
pune si niste poze mai mari |
frumoasa masina;)
|
Arata bine... dar nu imi place cum pica eleronul... e prea mare pt ea (de fapt pe tigra nu vine prea bine nici un eleron).
Cat despre autocolante.... dezacord total :D Garda si jantele sunt ok, chiar si finalele(sunt functionale amandoua?) In rest.... la multi km fara probleme! PS: nu o inscrii pe RO? |
Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri, parei si idei. :)
Magda17 si mie imi plac foarte mult stopurile care le-ai gasit pentru Tigra. Daca nu as avea viniyls pe ea, sa stii ca le-as schimba cu cele pe fond negru. Clauditza cele doua finale sunt functionale. :) |
BlackPearl am si eu o tigra si as vrea sa o tunez putin. cunosti pe cineva care se ocupa cu asa ceva? m-ar interesa in special un eleron si stopuri pe spate. apropo http://www.clubopel.com/link.php?url...arent=39&id=93
|
2 Attachment(s)
Quote:
Astea sunt cele doua modele de stopuri pt tigra pe care le gasesti pe net sau in magazine specializate care cu siguranta pot sa ti le aduca la comanda. In legatura cu eleronul nu te pot ajuta, era gata montat cand am luat-o. Nu ai ceva poze cu masina ta? Ce culoare e? Ce jenti ai? |
Quote:
|
Omul asa cum o vedeti a luat-o , o urmarisem ceva timp pe Moile . de .
Masinae in stare buna. Kit mai jos nu ii face ca o sa il rupi rapid la gropile noastre. Nu mai tin minte cum e asta a ta in interior dar a neveste-mii e full piele neagra si sincer e tare rau de tot fata de tapiseria standard. Eventual daca inca nu ai piele, pune-i in 2 tonuri, am vazut una pe mobile si e dementiala. Iar daca nu ai incalzire in scaune pune-i ca e usor si merita. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning