![]() |
Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
11 Attachment(s)
In primul rand bine v-am gasit! :-)
Am cumparat un Matiz din 2003 si l-am "restaurat" complet in 2007! A fost vopsit total, spalat tapiserie, huse scaune, capota motor + hayon noi, antifonat, dat cu ceara protectoare in usi si capota, montat proiectoare...etc. :oops: Am dat pe el 2700 de euro si sper ca a iesit ceva frumos! Atasez cateva poze de cand era "in coma" si cateva poze din prezent! Sper sa va placa! 8) |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
arata bine...sa ai agrija de el...si misto trapa aia :X
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute. multa bafta :wink:
|
Quote:
|
poi ala e avantajul daca e din fabrica...io am vrut sami pun dar toti au zis sa nu imi pun k fac lac inauntru:D
|
Bine ai venit Razvan! Cam cat ai mai bagat in ea? Sa te bucuri de ea acum ca e fresh ;)
|
ai facut treaba buna cu matizul , felicitari .
un sfat daca-mi permiti : vopseste jantele de tabla negre , si o sa se vada mai frumos! asa capacele gri , jantele tot gri nu prea da bine... iar rama trapei , aia care s-a albit , da`o cu silicon de bord , si o sa ai o surpriza...;) numai bine |
Quote:
Quote:
Rama de la trapa asa era de cand am luat-o...hmmm...la silicon nu m-am gandit...imediat la duc jos sa o dau sa vad daca isi revine...multumesc mult pentru sfaturi!8) |
Pune-i si bandouri laterale ,se gasesc si sunt inscriptionate Matiz !
|
Quote:
|
cu trapa ..nu stiu ce sa zic..inseamna ca e plastic prea imbatranit..
despre bandouri intra pe alfaromtrans punct ro si la cautare scrii MATIZ , si gaseste |
Quote:
|
foarte frumos matizul , parerea mea e sa nu i pui bandouri...arata mai bine fara...in plus ar merge un eleron din acela de fabrica....si arata mai bine , oricum faina masinuta..si bafta in coninuare
|
Quote:
|
frumoasa rau masina, n`am ce zice mai ales culoarea, m`as incumeta si eu sa o vopsesc dar nu stiu sa vedem, mai e timp :D interioru are ceva special? sa ai grija de ea k merita :d ai umblat la suspensii? sau ceva pt stabilitate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning