![]() |
Renault Clio Demo Car Phase
iata si ceva mai special ... aici vorbim de un styling mai complet .. poate chiar mai axat pe cel al muzicii dar nu numai
hai sa vedem parerile voastre pozele aici : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9472 |
ai ce sa reproshezi acestei mashini?
nu cred sau ai putea d c nu e a mea... este superba si combinatzia de culor este de efect si frumoasa... sa nu mai zic de muzikie... mashina nu ma da peste cap dar ma uit ce e prin ea si imi place :wink: |
am votat EXTRAORDINARA ptr ca chiar este
singurul nod in papura este volanul care chiar nu imi place |
4 Attachment(s)
cele 4 poze obligatorii per topic :)
|
2 Attachment(s)
eu am votat EXTRAORDINAR ... pentru ca masina chiar este o mashina FOARTE SPECIALA ... de la kitul (sa va zic un secret ... e de pe clio de raliu) ... care pune in practica FUNCTIONALITATEA cu good look`u ... :) ... la dementZialul interior ... care este total refacut ... shi pana la jantele care sunt putin umflate spre exterior merg foarte bine cu evazarile shi chiar si cu acel \"tribal\" sau nu shtiu cum sa ii zic de pe masina !!! :):):) ...
eleronul ala e cam \"agresiv\" ochiului ... dar eu zic ca merita acceptat, deoarece este gandit de cei de la Renault Sport ... si chiar are o intrebuintare :):D ... merpha rau mashina ... pacat ca nu e facuta la noi!!! ... un adevarat DEMO CAR!!!! |
E super marpha masina..cum dreaq sa nu votezi extraordinar..nu ai c sa-i reprosezi( sau ma rog din poze nu, dar nu cred k a vazut-o cineva p strada...)
|
prea belea dar total nepractica
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
(dar nici ala nu se poate numi familly car... nu e destul de sigura mashina) |
Re:
Quote:
|
am votat frumoasa..am vazut-o ieri \"fatza in fatza\" si e intr-adevar frumoasa :lol:
|
no comment . masina de show in adevaratul cuvant
|
parere
am votat \"frumoasa\" ...este o super masina numai pt show..circula numai cu platforma :wink: nu din cauza ca are garda joasa ci ca e pur si simplu masina demo, are chiar stecher sa o bagi in priza..de-aia avea doar una bucata baterie cu gel iar condensatorii cred ca erau pititi ca nu i-am zarit...kitul este de Renault Super 1,6 identic cu cel de la masina de raliu BKP (cum bine a afirmat si Polifem)si mai are cateva mici \"defecte\" vizibile pt ochiul unui cunoscator..in rest d.p.d.v tehnic nu ai ce sa ii reprosezi...si se pare ca si ziua de stationare costa la o astfel de masinuta!!!
|
Quote:
|
n-ai ce zice.e chiar klumea chiar daca este renault.fata de varinta de fabrica nici nu se poate pune problema .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning