![]() |
L E G A L R A C I N G etapa ce va urma Timisoarei
Poate cineva sa intuiasca care va fi urmatoarea etapa locatie si data. Asteptam raspunsuri concrete aici la BURSA ZVONURILOR? |
BUCURESTI :)
|
pacat ...era frumoasa o cursa in capitala :D
hmm...CONSTANTA ??? :) lol NSL_Doru :D ce rima ai tras :D |
acu am vorbit la telefon cu mama omida si o zis ca la constanta o sa fie urmatoarea :roll:
|
Pai speram ca la Bucuresti ca de aproape 4 luni aici nu s-a mai miscat nimic... si nu cred ca Bucurestiul nu mai prezinta interes...
|
cta
o sa fie bucuresti ? greu de crezut , vara - buc ... poate o indemanare aruncata ... asa... dar .. viteza nu cred anyway o sa mai traga una prin sept. in buc cred.... cine stie .. sa vedem .. |
Ma refer la acceleratie viteza. |
IASI :D
|
Un raspuns concret contine data si locatie.
|
:?:
|
20 August - Constanta - Aeroport Kogalniceanu
|
Re:
Quote:
Haideti sa vedem cine stie care este urmatoarea locatie dupa Constanta.si eventual poate si data.Sebatian sper sa nu te superi daca se continua cu concursul ! P.S Pls nu imi mai sterge posturile ! Ghicesc si eu ... |
Da?! Am castigat? :lol: :lol:
Ce tare sunt! Nostradamus e al doilea nume al meu! :lol: :lol: :lol: |
Departe de Nostradamus.
|
Re:
Quote:
Asemenea comentarii sunt bine sa le faci cand e vorba de casa ta. In gluma sau in serios cu vrei sa spui ca ai scris te rog sa dai indicatii pretioase la tine acasa si sa nu intoxici lumea cu aberatii. Am sa-ti sterg posturile daca nu sunt la subiect! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning