![]() |
Re: Polo lui Zaki - 1.4i 16V
fain! ce ii mai faci pe viitor?
cat te-au costat stopurile Hella? |
merci
am muuulte planuri unele sunt incepute ... 1. bara spate Lumma (il am deja trebuie sa il vopsesc) 2. catback 3. folie 4. Filtru K&N 56-0406 5. Eleron si am deja noile jenti care vor veni vopsote in negru mat cu buza rosie PS: merci de primire |
Quote:
lasa prostiile :):):) unde is muzicantii???prima data placera interioara a ta si a 2 a oara estetica pentru a fi ''vizibil'':):) |
de ce ma iei asa sub centura :D ... is crudut ...
Am un Panasonic CQ-C1321N si 4 boxe Blaupunct cu 4 tweetere pentru mine conteaza exteriorul PUSZI :D |
masina ii frumoasa!
sa o stapanesti sanatos si fara incidente daca se paoate! apropo "ala" de la volan esti tu?:lol: |
merci merci
E nevasta ... deci pica :D Il am de 2 ani ... si nu ma lasat nici pe drum cu multi KM si nici un accident nu am avut Bytheway ... nici pana |
Quote:
|
daca vrei.. asi avea... suspensia fata sport.. de pe un lupo, dar stiu ca se potriveste si la polo...
daca te intereseaza, da-mi un PM!! Ceao |
|
da domnule, frumos.
eu am sa-i bag o vina: sunt galbeni angel eyesii (daca erau xenon era :X)... in rest jos palaria. |
Multumesc aprecierea. Problema e asa. Are xenon si ringurile de la angel chiar sunt galbene. Am cumparat deja leduri puternice albe si vor fi shimbate. Astfel o sa scap de releul pentru cercuri.
Asa arata curatat http://polo6n2.ariss.ro/files/dsc_0286_382.jpg http://polo6n2.ariss.ro/files/dsc_0288_790.jpg |
Arata foarte bine!
Singurul minus este garda mare la sol. Macar niste arcuri ar schimba mult situatia. BAfta! |
jentile au et13 ...asta inseamna ca o sa dau cu guma in aripa daca il cobor. Oricum nu o sa il tin mult si atunci vine o cobararea de 35/40mm
|
foarte foarte faina
:)felicitari,sa ai parte de ea! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning