![]() |
Unde mergem sa mancam, bem un suc o bere un vin....
stateam si ma gandeam sa mai aflu si de la voi de oriunde sunteti ....pe unde se mananca, se bea etc...restaurante baruri....carciumi
mie personal imi place caru cu bere....cu toate ca am ramas socat ca la limonada, se plateste apa minerala (cea plata nu) mai s-a deschis acum ana rustic 2 parca se numea am fost azi pe valea regilor....preturi mici si mancare ca la mama acasa...foarte buna servirea la fel.... prin dr taberei e shogun=u care e mancarea buna....preturile sunt normale mai e unu pe la strand da nu-mi place ala ca e a lu borcea si e tot alb rosu si hanu drumetului unde dupa parerea mea e frumos, dar prea multe curve cu pesti:P astept si de la voi localuri..... si de la cei din tara recomandari....ca e bine de stiut |
Re: Unde mergem sa mancam, bem un suc o bere un vin....
mda puteti sa inchideti threatul sa-l stergeti ca nu sunt doritori
|
mai este unu la fel la comunitate mi se pare
|
Kfc,Mc,de-astea
|
CAm astea sunt locurile cele mai bune din drumu taberei . pe care le-a spus Sindrom .....As mai putea adauga pizzeria Hard Rock ...mancare buna , preturi asa si asa.Fast-fooduri din zona: Maverick la Orizont si inca unu langa Primavara (nu stiu daca mai exista n-am mai fost de mult pe acolo)
A si era sa uit -> bine cunoscuta PLAZA ROMANIA :-P |
banuiesc ca toata lumea a auzit de DRISTOR KEBAB-> super buna shaorma , no1, garantat.;).Ce bine ca stau in Dristor:)
|
Quote:
|
Plaza Romania e cea mai buna alegere din Drumul Taberei-Militari...
|
cea mai tare shaorma din drumul taberei, e la romancierilor....
maverick sucks....taste like Axion.... |
Unde mergem sa mancam, bem un suc o bere un vin....
the ABSINTH Bar
Zona UNIRI: Ienachita Vacarescu 33, Sect. 3, Bucuresti 040157 Warm up & Thematic PARTY BAR – organizam petreceri Tematice (Bar/Pub) telefon: 0724.659.729 & 031.150.9486 email si website (optional): [email protected] ; [email protected]; www.theabsinth.com program: Vineri si Sambata 16:00-4:00 · Duminica - Joi 16:00-00:00 Traditiile creative ale trecutului acordate cu necesitatile de confort si tehnologiile contemporane intr-un bar unic din inima Bucurestiului Istoric. Absinth, licoarea magica a artistilor aducand acum o viziune hedonista asupra vietii. Un classic cocktail-bar completat cu multiple branduri de Absinth, atmosfera relaxata si familiara, petreceri tematice si animatoare, display-uri de 42" pentru evenimentele tale preferate, si in plus...vino si descopera!!!:lol: Va asteptam !!! Multumim ;-) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning