![]() |
2009 Audi A4 Avant
15 Attachment(s)
2009 Audi A4 Avant Noul Audi A4 Avant va fi prezentat luna viitoare in cadrul salonului auto de la Geneva. |
Re: 2009 Audi A4 Avant
frumos exterior interior noul a4 este mai mare decat precedetnul dar culmea mai usor cat despre motorizari nici nu ti trebuie mai mult ptr un avant de familie zik eu
|
arata kiar mai bine ca limuzina in 4 usi... e superba
|
mda.. chiar era asa mare nevoie sa echipeze break-ul asta cu leduri??? :???:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/wfSMcuDmHEM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/wfSMcuDmHEM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
arata superb. nuj ce tot aveti voi cu ledurile astea..oricum asta e noua linie de design Audi... nu or sa o schimbe prea curand. :) mie unul imi place f mult. interiorul cel putin ma innebuneste. vad ca a4 incepe sa tot creasca :) in curand o sa fie ca a6le meu :)
|
frumos si foarte spatios....si motorizariile sunt pe masura :-)
|
cea mai faina...cel mai frumos A4 din toate ce exista...supeerb;)
|
super super tare...mai ales pt familisti si nu numai
|
arata bine n am ce spune ...
|
frumos.....
|
arata bine, o masina de familie chiar draguta.
|
arata bine....da tot mai bine arata a6-le
|
sincer, mi-a placut audi tot timpul, iar asta e si frumoasa si capabila si foarte practica....
|
dar cum poate un motor pe motorina sa fie mai rapid decat unu pe benzina???fsi si tdi ? in rest e placut la ochi
|
Lux....fantastic...fara cuvinte :woowoo:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning