![]() |
Noua bora
2 Attachment(s)
in curand va intra in productie pareri ( va avea motoarele care sunt acu pe noul passat)
|
ce parere am ?? AI GRESIT SECTIUNEA :D
P.S. e un golf V limuzina :) |
crezi tu unde vroiai sa pun la masini tari?? sau unde am pus la MASINI& tuning deci MASINI ( am impresia ca esti cam batut in cap tu )
SORRY DE OFFTOPIC |
din cate stiu yo glof 5 limuzina este prezentat in europa cu numele de bora iar in state sub numele de jetta.....deci alexutzzz are dreptate....blowwind..fara suparare..mai documenteaza`te :roll:
|
Re:
Quote:
|
8) e faina ...
|
spatele identic ca la noul passat si fata 50% deci yo nu pot sa spun ca e un nou model indata ce se copie de la un model la altul vrea si lumea vad ca gusta aceasta moda cum a fost si de la vechiul passat la noul spatele si fata luat de la phaeton :P
|
e perfecta!!! nu e diforma ca passat-ul! e perfect echilibrata, very very nice...
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Parerea mea este ca au stricat-o nush mi se parea mult mai robusta bora veche ba mai mult daca te uiti in ansamblu parca ar semana cu Kalos lol spate de passat si fatza de golf V NO Way :oops:
|
asta e puiu lu passat si mama lu golf...
este frumoasa noua linie a celor de la WV mie imi place...! |
1. masina e deja in productie, dar doar pt US si se numeste Jetta
2. Un golf cu poponeata de passat :) 3. Un motor de 2.5 litri pentru care unele firme de tuning din america au scos kituri turbo :shock: |
Se ia prea mult dupa Golf si dupa Passat(asta pe langa faptul k Passat e copie dupa Phaeton)
E o masina foarte diforma! :evil: |
astia au intrat in pana de idei ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning