Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Anvelope de vara (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/68100-anvelope-vara.html)

Dtzu 21-02-08 08:23

Anvelope de vara

Care sunt cele mai bune anveleope de vara .......m-ar interesa marca......care ati mai folosit si stiti cum s ecomporta la drum al franare...etc.....

Lucian 21-02-08 09:18

Re: Anvelope de vara

Cred ca depinde de masina , de modul de utilizare al masinii.... de multe !

Psycho 21-02-08 09:35

montana ...

Geo_ZGA 21-02-08 10:03

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1373214)
montana ...

glumesti probabil... vezi ca poate o ia de buna si isi cumpara asa ceva. apropos: montana fabrica si de vara? sau doar allseason, proaste in orice anotimp? :lol:
eu merg cu toyo t1r, sunt excelente. sunt f multe tipuri de anvelope bune. cateva exemple mai accesibile: good year, dunlop, michelin, toyo... fiecare dintre marci are diferite tipuri de anvelope de vara/iarna/allseason. Depinde ce vrei sa faci cu ele, ce masina ai, ce stil de condus... si ce buget :D

G0rdy 21-02-08 12:04

eu am mers pana acuma pe Allseason GoodYear.....si in iarna(zic sa iau de iarna ca de..zapada alea alea)am cumparat Pirelli wintersport cam asa..vreau sa zic ca la tractiune f bune...da cand e ud pe jos si pun frana zici ca sunt la patinbuar....in schimb nu am ce reprosa si pt Goodyear Vector nush cat f bune :)

ionut_cluj 21-02-08 17:27

de 4 ani doar Vredestein (rimeaza :) )

orlando 21-02-08 21:50

si eu in curand imi voi schimba gumele de iarna(fulda kristal montero) cu unele de vara...dar habar nu am ce sa imi achizitionez...eu am si o dimensiune destul de mica la jante,dar sper ca in primavara asta sa imi schimb si jantele...
sunt pareri impartite despre marangoni zeta linea...multi zic ca sunt proaste,multi zic ca sunt ok...eu unu nu prea am incredere in ele
voi ce ziceti?

ERY 21-02-08 22:02

Toyo Zr uri am eu de vara...foarte multumit de ele.

Psycho 22-02-08 08:55

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1373273)
glumesti probabil... vezi ca poate o ia de buna si isi cumpara asa ceva. apropos: montana fabrica si de vara? sau doar allseason, proaste in orice anotimp? :lol:
eu merg cu toyo t1r, sunt excelente. sunt f multe tipuri de anvelope bune. cateva exemple mai accesibile: good year, dunlop, michelin, toyo... fiecare dintre marci are diferite tipuri de anvelope de vara/iarna/allseason. Depinde ce vrei sa faci cu ele, ce masina ai, ce stil de condus... si ce buget :D

iti dai seama ca am raspuns la misto asta e ca si cum ai intreba ce sa mananci cand ti-e foame ....

kirin 23-02-08 09:59

Pirelli zero nero

Dtzu 25-03-08 15:28

pirelli P600 sau Dunlop sp9000?

Dtzu 29-03-08 00:36

pe niste jante de 16 la un golf 4 variant ce ar fi mai indicat 205.55.R16 sau 195.55.R16

All times are GMT +2. The time now is 16:42.

- Copyright 2026 4Tuning