![]() |
Racheta trabant 424 Cp
1 Attachment(s)
Inginerul maghiar Istvan Feth a transformat un banal Trabant intr-un adevarat bolid al soselelor, punandu-i doua motoare care impreuna dezvolta 424 de cai putere. \"Sageata\" atinge 100 km/h in mai putin de patru secunde, puterea Trabantului modificat fiind comparabila cu cea a unui Bentley Continental GT care costa aproape 150.000 de euro.
sursa ziarul libertatea din data 21.07.2005 |
daca-i pe bune atunci frumoasa lucratura. ma-ntreb totusi cum rezista rotile alea stock dp fata. sau o fi doar muscle car. :D
|
coane e prea reala e data in libertatea de azi pe ultima pagina
|
Si cum stim cu totii ca Libertatea e cel mai profesional si de incredere ziar din Romania...
Nu cred nici daca vad ! Doua motoare auzi :D :D :D Poate de aspirator. |
aia ziceam si eu da unii nu se prinde.
|
rotile de pe fata nu sunt stock`
alea stock nu au gaura aia mare in mijloc anyway...pare credibil...e dotat bine in interior. |
|
Ce ? e Imposibil ziceti nu ?!
:roll: :roll: of of .... mi-e greu sa cred ca 424 cp , la 100 de kg care la are si ... scoate suta un pic sub 4 secunde .. in fine .. jumi adevarat juma minciuna |
Re:
Quote:
geamurile alea 'racing' rup stilu orcum. |
la 424cp la 150 sare cartoanele de :lol: pe el
|
e facut sa mearga doar pana la 100 km/h. are limitare :D:D
|
hmz ... adica voi nu ati auzit de 2 motoare la un loc ? no va zic io ca ii f posibil - cel putin faza cu 2 motoare ca asta cu trabantu nush ... am vazut si io in ziar io zic ca e posibil, de ce nu ar fi ? trabant cu motor de crx am vazut deci nu cred ca ar fi imposibil ...
|
hmmm....nush catzi cai are...nu cred k are limitare la 100...si cred k are 2 motoare de honda....mai mult k sigur....pt k stiu k aveam un filmuletzcu el noaptea la o pista de drag....shi sigur e acest trabbi....akum sincer nu situ und eeste filmul si dak este dupa forum...dar nu cred...
p.s.:si mie mi se pare ff putin 4 sec la 400 si de cai si greutatea lui... |
ti se pare putin? mie mi se pare mult 4 secunde :wink:
|
Pai este mult 4 secunde......424 cp la cate kg o avea......
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning