![]() |
muzica la moda pt noi
aici puteti pune melodi..ce ascultati si tot ce este la moda..inceputul il fac eu.. :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Si continui eu ... este un soundtrack din 2 fast 2 furious.. ! :wink: Eu asta ascult non`stop...cea mai marpha melodie..negativ..versuri..tot.. ! :twisted:
|
Modern Talking RULZZZZ !!! :lol: 8)
|
ZMD ..noi vorbim aici de muzica la moda !!! nu de poponari :lol: :lol: :lol: ..muzik la moda adica RAP ! :twisted:
|
1 Attachment(s)
si mie imi place melodia aia la nebunie din 2 fast... Fireburn..pun si eu o melodie care imi place mie destul de mult (adik e prin top 20)..ce ziceti va riscati sa o \"dati jos\"...:peace:
..si vedeti k am mai pus una marfa la ...topicul cu hip hop! |
1 Attachment(s)
Pentru Catalin :)
|
1 Attachment(s)
..pt cei care au jucat NFS Underground...probabil k ei vor recunoaste melodia ..:peace:..e o melodie buna de ascultat in masinutza la o cursa :D
|
cismuna muerci mult pt melodie..si merci ca nai uitat.. :lol: :lol: :lol: :wink: maxx..superrrrrrrr melodia ..aia chiar vroiam sa o bag eu acuma. :lol: :lol:
|
man sunt campoin..la nfs.. 8) :wink: in 2 zile am terminat jocul 8)
|
..sorry eu din graba am uitat sa pun melodiea:) am pus-o acum ..cam greu da a luat-o...:) :peace:
|
GET LOW... Cea mai tare melodie de masina, dupa mine.
Pe bune !!!!! Manelo Party 3 Rullz !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:D
Linkin Park \"at the floor \"
Mi se pare cea mai cea melodie pe care am auzit-o ! |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
postez si eu 2 melodii... prima sper sa va placa .. parerea mea e ca e super tare... si de a doua nu mai zic nimika.... :P
|
eu nu pot sa pun nici o melodie grrrrrrrrr
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning