![]() |
INTALNIREA Golf-urilor
Ma gandeam ca sa ne dam o intalnire toti pasionatii de masini, in special posesorii de vw golf.....si sa schimbam pareri, experiente,etc,etc
Poate uni cunoastem mai bine masina(avantaje,dezavantaje calea pt o intretinere buna si de durata etc) si poate avem de invatat.......ceva de genu Ce ziceti???? Merge??? Locatia o alegem pe parcurs....momentan sunt curios daca prinde ideea..... "INSCRIEREA" la intalnire se face pe thread impreuna cu poza masini. |
Re: INTALNIREA Golf-urilor
Quote:
In fiecare joi, dupa ora 21, in piata constitutiei, sau duminica, cam de pe la 11... |
ce fain de voi.....e misto la bucuresti ce va pasa....gasiti tot ce vreti,pasionati de tuning sunt foarte multi...la noi in brasov parca sunt pe cale de disparitie...tot mai putini sunt iar de intalniri la noi nu mai stiu,la un moment dat ii vedeam in livada postei dar acum nimic...legat de subiect ar fi frumos sa facem cate o intrunire in fiecare oras...
|
Bun daca exista asa ceva in buc!!!
Imi cer scuze pt deschiderea unui nou thread care deja exista. Ar mai fi o idee sa ne reorganizam (ideea lui Magos) si sa mergem mai multi......nush ma gandesc ca poate sunt posesori de vw care nu au cunostinte despre intalnire (cum am fost eu:D). Hai sa redenumim thread-ul din "INTALNIREA Golf-urilor" in "Reorganizarea Intalnirii Golf-urilor" (gasiti voi un nume mai comercial) |
hai frate nimeni???
|
Cred ca Magos se referea la cei de pe vwforum, cand a spus "vecinii".
Gresesc ? |
Quote:
poate asa iti dau revista :D |
mi-am primit si revista...
sar'na ... :D am ramas datoare... in ceea ce priveste intalnirea, am putea organiza ceva pentru joi seara, odata cu cei de la VW ... ;) |
o sa lipsesc:(( nu am cu ce sa-mi conduc masina:((
|
Imi place ideea si abia astept sa vad vreo 300 de Golf-uri la un loc
|
da la 4t day daca facem o intalnire in parcare vineri seara?
|
se face vreo intalnire la costanta??? vreu si eu!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning