Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   Am o problema la ticozaur Need Help (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/68051-problema-ticozaur-need-help.html)

Alex17 20-02-08 20:49

Am o problema la ticozaur Need Help

Am si io o problema la ticozaur cand mai alerg prin oras 80-90 .. si incep si franez de la distanta usor cateodata incepe sa trepideze motoru si schimbatoru de la cutie in draci si pana la urma se opreste .. sau cand e franez de la distanta usor .. lin cateodata incepe sa aprinda martorii in bord si se opreste doar la franare face asa .. in rest nu am problema cu el

daca stie cineva care ar fi problema rog sa posteze
Tnx

topser 20-02-08 21:03

Re: Am o problema la ticozaur Need Help

Quote:

Originally Posted by Alex17 (Post 1372179)
Am si io o problema la ticozaur cand mai alerg prin oras 80-90 .. si incep si franez de la distanta usor cateodata incepe sa trepideze motoru si schimbatoru de la cutie in draci si pana la urma se opreste .. sau cand e franez de la distanta usor .. lin cateodata incepe sa aprinda martorii in bord si se opreste doar la franare face asa .. in rest nu am problema cu el

daca stie cineva care ar fi problema rog sa posteze
Tnx

Cred ca trage aer fals pe la servo asta numai in momentul in care franezi .Incearca sa strangulezi cumva furtunul de vacuum care merge la servofrana sa vezi daca mai apare fenomenul .Ai mare grija cum faci probele astea ,pedala va fi mai tare !

Alex17 20-02-08 21:37

io in momentu de fatza am pedala moale apea jos la podea tine calumea sa duca tarash ..

Alex17 25-02-08 20:28

Alte pareri. m-am uitat la furtunul de la servo. frana pare ok, e strans.

webcathos 05-03-08 09:04

Din cate stiu mai trepideaza tare la franare si daca ai discurile de frana ovalizate.

Geo_ZGA 05-03-08 09:33

pai si martorii in bord de ce i se aprind? inseamna ca ii moare motorul... posibil sa fie din carburator sau din aprindere... platina, bujii, fise...
tico are platina, nu? verific-o daca e impuscata si daca da, schimb-o impreuna cu condensatorul.

webcathos 05-03-08 10:41

Da,ai dreptate nu am citit foarte atent!!

B_62_NOS 11-03-08 23:30

si eu am aceleasi probleme.....dar se intampla la un interval de o luna...pun frana mai brusca(chiar si la 40 k/ora)si motoru incepe sa trepideze.....adica sa se opreasca ai scade turatia plus martorii in bord.....uneori reuseste alteori nu:).ma gandeam sa fie tot de la servofrana....dar nu neaparat de la furtun.
ps:eu am probleme si cu cilindru stanga spate...

topser 12-03-08 19:24

Mai baieti Tico nu are platina si condensator,are o aprindere electronica foarte desteapta de provenienta Mhitsubisi !
Vad ca nu cititi bine ,am zis sa strangulati furtunul de vacuum in ideea ca aveti membrana de la servo sparta cumva sau nu mai lucreaza supapa asa cum trebuie ,atunci in momentul franarii motorul trage aer fals si de aici toate necazurile !!!

All times are GMT +2. The time now is 23:38.

- Copyright 2026 4Tuning