![]() |
Cerere :)
:peace:
Cei care au votat sunt rugati sa confirme si sa specifice votul lor, pt a asigura ca voturile au venit din partea membrilor RR, si nu a altor useri. :peace: |
Am votat :wink:
|
...ei eu am votat
|
Bah parca era vorba ca aia care au votat posteaza sa se stie care a votat si care nu ca altfel puteau sa intre si altii care nu sunt din RR si sa voteze. Stiu eu motivele pentru care nu se anunta :twisted: :arrow:
Pana acuma DA - 2 voturi NU - 4 voturi |
:shock: eu da
|
Eu am votat Da
|
Da. :wink:
|
sa zica si aia care au votat nu , sa se stie.
|
Nu mai voteaza nimeni ?
:shock: |
Jeff nu voteaza dar e de acord, deci un vot in plus. In cazul in care esti acceptat, sper ca iti dai seama ca asta implica participarea constanta la intalniri, si mai posteaza si tu pe forum... :roll:
|
Re:
Quote:
|
mai putzin si ma trezesc si eu la o asemenea votare?e o aberatzie ce facetzi voi aicia
|
sal all :P si eu am vrut sa intru in RR dar cica sunt prea mic si nu am nici masina :)) asta-i viata mai astept nu-i problema ! ms oricum all care vb cu me :))
|
in ciuda faptului ca voturile ies pentru NU , in ciuda fatpului ca nu prea te pasioneaza pe tine kiar asa tare masiniile ,dar avand in vedere ca vii de 2 ani , am decis ( io cu horia si cu restu ) ca intri in club :)
ne vedem luni , sa aduci banu' topic clouzd , solved problem :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning