![]() |
Sa Ne Cunoastem Mai Bine
2 Attachment(s)
ce ziceti...o poza,un nume,cum doriti!dar sa ne cunostem...o poza face cat o mie de cuvinte,plus ca o sa ne fie de folos la intrunire,o sa ne stim mai bine si poate o sa avem mai mult curaj sa intram in vorba...incep eu:-)
|
Re: Sa Ne Cunoastem Mai Bine
haideti fratilor,ce va e rusine?:)
|
2 Attachment(s)
Aici sunt eu (ala mai mare) si fratele meu (cel mai mic). Masina o am de cand m-am nascut, fratiorul la fel, deci e o parte importanta a familiei. Chiar daca nu o sa mai functioneze deloc, o sa o tin pentru ceea ce reprezinta ea.
Haideti frati oltcitisti sa ne cunoastem mai bine. Este frumos sa ne stim cu totii aici, condusi toti de aceeasi pasiune! Daca tot suntem o comunitate extrem de rara in lume, de ce sa nu ne stim intre noi cat mai bine posibil? Postati aici, va rugam, pozele voastre! |
4 Attachment(s)
buna ideea...olteanul meu...sa-i spun saru'mana...'83,eu '91:D...e mostenire si oricum nu l-as da pe nimic...sunt foarte multumit de el si sunt mandru posesor de oltean:D
|
2 Attachment(s)
Broker = Bogdan (in poza sun "cocalaru" cu guleru ridicat:D.. ala de langa mine e celebru:)) tobosaru de la trupa ZERO. )
|
1 Attachment(s)
Robert "ordonatu" =))
|
Robert, e o placere sa te intalnesc aici! In cateva zile pun si eu mai multe poze. Poate mai pui si tu aici, sa fie topicul putin mai "activ".
|
1 Attachment(s)
yo si coaja mea!!!
|
3 Attachment(s)
Eu si bondaru' meu:D
|
2 Attachment(s)
............
|
3 Attachment(s)
Eu si...buburuza mea. :rolleyes:
Ultima poza are vreo 2 ani...pe atunci nu aveam permis si gandeam problema mai des. :drunk::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning