![]() |
Cayenne BTR 550 Titan de la SpeedArt
6 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...b6f5ddc413.jpg
Cayenne BTR 550 Titan de la SpeedArt Porsche Cayenne-ul de la SpeedArt are 550 CP si dezvolta un cuplu de 830 Nm, si numele de Titan i se potriveste ca o manusa. Una de box, am zice, caci are de gand "sa bata" cateva Cayenne-uri deja tunate de altii, bineinteles, daca este capabila... Asta ramane la latitudinea voastra, noi enumeram "bunatatile": reglaje la motor, evacuare sport din titan (de aici si numele), cu nivel reglabil al sunetului agresiv, atat de necesar unei asemenea masini, suspensii pneumatice si un kit exterior aerodinamic. Se adauga jantele de 22 inci si putem spune ca avem deja un film bun de urmarit... |
Re: Cayenne BTR 550 Titan de la SpeedArt
superb, dar gri-ul asta... ma cam streseaza!!!
|
intradevar arata superb, dar culoarea.. mai nou.. lasa de dorit.. la asemenea masini merg culorile luxoase.. culorile inchise.. mai ales ca are si jantele cromate...
|
Da frumoasa jucarie dar daca mai era si neagra era si mai fain.
Oare cat ofi costand ca sa stiu ce-i cer lui mos craciun? |
:D.............
|
wow. arata criminal... performantele sunt bune.. 550cp si 830NM cuplu.."suficient" pt tancul asta;) eu ma intreb cum "racneste" bestia asta ;):shock:
|
pfff.....e o bijuterie....arata impecabil kitul
|
arata bine, dar spatele mi se pare cam incarcat, in rest e ok...jentile sunt perfecte.
|
daca era si neagra.....dar oricum si asa imi place :love::love::love:
|
cat de bine poate sa arate
|
e bestiala...frumoasa rau si puternica
|
Kit-ul e de efect, si vizual, ii ofera masivitate masinii, si cred ca si aerodinamic la cat de fluid arata de latereale si la cat de mare e eleronul ala!
Sunt curios cat e de scumpa evacuarea aia de titan, dupa cum am aflat zilele trecute de cea de la Ericsson pt noul M3. |
Foarte frumoasa.....si adevarat...griu ala ....e asa si asa..mai bine mergea altceva...:)
|
arata foarte bine si performantele sunt pe masura .... ce sa mai zic, doar e Porsche Cayenne.............
|
Ii sta destul de bine cu kit-ul asta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning