![]() |
Fiat 500 intra in Aria verde
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...b6c91b19a0.jpg
Fiat 500 intra in Aria verde In cadrul Salonului de la Geneva, micul 500 va veni in doua culori, rosu si "verde", ca si cum ar reprezenta o buna parte din steagul Italiei. Demonul rosu e bineinteles Abarth-ul de 135 CP, cu motor de 1.4L turbo. Fratele sau pacifist se numeste Aria, si e un concept "ecoprietenos", cat se poate de "verde" la baza, dar alb la caroserie. Fiat 500 Aria are un motor de 1.3L 16v Multijet diesel, filtru special si cutie de viteze Dualogic, dotata cu tehnologia "start-stop", care reduce consumul de combustibil cu 10% in oras si emisiile de CO2 la 98g/km. Interiorul lui Fiat 500 Aria este realizat din materiale reciclabile si unele componente sunt mai usoare. Vopseaua alba da bine, nu stim "crengile" acestea cum vi se par. Apreciem efortul lui Fiat 500 de a intra in randul "verzilor" si-l asteptam la SAG 2008. |
Re: Fiat 500 intra in Aria verde
da este o culoare mai deosebita, dar arata foarte bine,
suna tentant cel de 1.4l Turbo... 135cp |
italienii astia stiu cum sa isi faca vanzare...bravo lor..frumos modelul.
|
imi place bravo lor.....
|
deja m-am saturat de masina asta
|
Quote:
|
e chiar foarte tare masinuta...:P
|
ce masina urata italienii astia vor sa ne-o bage pe gat
|
E ciudata culoarea.. ,dar arata bine culaorea...., dar deja o promoveaza mult prea mult.. ca numai de ea aud .. si vad thread-uri
|
o masina cu traditie,frumoasa,care consuma putin. mie imi place, italienii se pricep cel mai bine la design si motorizarea este ok pt greutatea lui 500.
|
Quote:
|
era normal sa apara si modelul "verde"
ca doar e la moda ... |
Doamne urasc Fiaturile iar culoarea asta lasa de dorit
|
Eu cred ca e facuta in photoshop culoarea, de jante nu mai vorbesc.
|
site cineva sa-mi zica ce greutate are masina si ceva date despre motoare in afara de marime si cp?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning