![]() |
Stalinmobil Volga pe sasiu de Cayenne
22 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...acf6b6119f.jpg
Stalinmobil Volga pe sasiu de Cayenne Nostalgia dusa la extrem O Volga alba pe sasiu de Porsche Cayenne, care-l omagiaza pe Stalin, unul dintre cei mai cruzi tirani ai secolului trecut. Cand crezi ca nu se putea ceva mai rau, se poate. Nu stim cand vor aparea, de exemplu, Hitlermobilul, Ceausmobilul sau Idi-Aminobilul...Nostalgici rusii, nu gluma, dupa "comrade" Stalin... |
Re: Stalinmobil Volga pe sasiu de Cayenne
Lasati-ma sa intelg, au stricat ei bunatate de Cayenne, doar ca sa faca Volga asta?
|
:lol:...daca asa le-a placut lor ce sa zicem.....oricum imi place tapiteria aia alba...:-D...si motorul parca ar fu de porsche nu ?? seamana oricum....
|
hai ca au inebunit astia...strica un Cayenne ca sa faca o Volga...orcum tare ideea :lol: si da..parca are motor de porsche...poate ne'om insela da...seamana
|
mi se pare prea tare ca idee, daca ar fi fost neagra ar fi fost bestiala.Mai tare decat volga aia de acum cativa ani de era pe platforma de bmw 740
|
Si mie mi se pare tare ideea :D...jantele nu-mi prea plac..dar eh...
Si mie se pare ca cealalta Volga era facuta pe sasiu de seria 6...eh :D |
exteriorul nu-mi place cum arata dar interiorul mi se pare chiar frumos.
|
Nu e rea ideea.. si nu a trebuit neaparat sa strice Cayenne , :) ;)
|
Nu cred ca au stricat un cayenne , probabil s-a rasturnat un bogatas cu unu si i-a facut praf caroseria si atunci ce sa mai faca cu el ?a pus alta caroserie !
Nu cred sa fie cineva nebun sa dezmembreze o masina buna oricati bani ar avea! |
eee nu..la cat de dement sunt eu, as strica-o cu siguranta daca as avea vre-un proiect in minte....asa inseamna sa fii damblagi si intoxicat de tuning:D
|
mda si eu daca as avea Cayenne l-as dezmembra si mi-as face Logan din el :crazy:
P.S: Of of mai mai :woowoo: |
=)) A zis cineva mai sus ca pe negru i-ar fi stat mai bine asa e .....si cu niste croame "usa stile" ar fi fost mai tare decat orice "PIMP my ride " show :)) Oricum e nebunie curata sa pui motor de porche pe asa ceva .....inchipuitziva cum ar pleca asa o masina de la semafor , facand o liniutza =)) ar ramane totzi :O
|
nush chiar dak ar pleca ca un porsche avanmd in vedere ca o volga are 2.8 tone sau mai mult...banuiesc ca porscheu e mai usor...si tre sa fii de-a dreptu tampit sa faci asa ceva parerea mea...de ce nu l-au pus pe un wartburg?
:)) |
wtf am trait sa o vad si pasta frumusel interiorul clasic si de bun gust ceva tente de comunism :)):)) daca ar avea motor de porsche sar misca bine totusi
|
nu imi place ca are desenele alea pe el..plm in rest e bn...da bacat de porsche ala
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning