![]() |
Toyota Crown Royal Saloon si Athlete
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...ac98fdb1c1.jpg
Toyota Crown Royal Saloon si Athlete Toyota a prezentat noua generatie de Crown, versiunile Royal Saloon, respectiv Athlete. Prima varianta are o motorizare de 2.5L sau 3.0L V6, in timp ce Athlete pune la dispozitie fie un motor de 2.5L, fie unul de 3.5L. Ambele modele sunt dotate cu o cutie automata in 6 trepte si tractiune pe spate, dar Toyota ofera optional si tractiunea integrala. Modelele hibride vor avea un motor de 3.5L V6, alaturat unuia electric. Hibridul Toyota Crown va primi un TFT (thin film tranzistor) LCD Finegraphic Meter, care afiseaza digital si analogic instrumentele de bord si stare sistemului hibrid. Ca sa se asigure ca soferul sta treaz la volan, Toyota a montat in Crown si sistemul Pre-crash Safety care monitorizeaza privirea celui care conduce, asigurandu-se ca tine ochii deschisi si ca e atent la trafic. Cand sesizeaza ceva in neregula, acesta emite un semnal sonor de avertizare. Modelele Crown Royal si Athlete sunt disponibile deocamdata in Japonia, iar versiunea hibrida va aparea in luna mai a acestui an. Toyota prevede o vanzare de 5500 de unitati Crown pe luna, dintre care 800 vor fi de tip hibrid. |
Re: Toyota Crown Royal Saloon si Athlete
Arata bine ...imi place...
|
aduce un pik cu lexus IS-F sau mi se pare mie....oricum arata binisor....chiar bine..
|
Pacat ca e doar pt Japonia!
|
aduce chiar bine cu IS-F.. doar Lexus e divizia de lux a lu Toyota
|
Quote:
|
Nu arata rau deloc.. .. si interiorul e cat de cat reusit
|
arata chiar bn din toate partile:)
|
Doar mie mi se pare consola centrala anosta ?
|
e frumusel, interiorul face toti banii... exteriorul asa si asa.
|
interiorul e frumos...exteriorul nu prea
|
Arata superb....dar ceasurile sunt electronice sau mi se pare ?:P
|
arata foarte bine, speamana putin cu noul model de lexus!! ceasurile in bord imi plac mult...
|
Nu imi place pe nicio parte.
|
prea seamana cu lexus...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning