![]() |
honda prelude+golf decizie
vreau sa ma ajutati si voi dintre masinile asta care preferati
honda prelude 2.3si 1993 160 cai stock golf 1.8 gti turbo 20v 6 trepte 180 cai stock 2001 costa 12.000 euro golf r32 241 cai stock 2001 costa 28.000 euro mie mai mult imi convine golf 1.8 care costa mai ieftin si sa am bani si pt tuning r32 costa mult motoru e prea mare prelude arata super dar e prea vec :roll: :roll: :?: |
golf, 1.8 GTI, 180...
|
adica intre preludu tau , golf gti si un R32 ?
ai gasit client la prelude ? golf gti are turbo r32 are motor de 3.2 :roll: |
Mah Tekin...ma bucur pt decizia luata in schimbarea japonezei...pe o masina nemteasca...asa ca eu votez pt Golf GTI 180 CP...!!!! :wink:
|
parerea mea....R32 all the way !!! e mai scump...dar e mashina sanatoasa...cu motor sanatos...nu musculitze de 1.8 impinse la 180 de cai cu turbo..
|
Re:
Quote:
|
Eu zic sa ramai la japoneze :wink:
|
Tekin io zic sa-ti iei beamve.... :lol: asa o sa ai si fomei:)
|
Auzi Tekin...ai sa vezi ca toti cei din TM sunt pt Honda...de ce oare ??? :lol: :lol: :lol: :lol: ...prietenii stiu de ce !!!! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
nu....sa-si cumpera un bmw....e46 coupe sau cabrio...... :D nu rahaturi de gollfuri si prostii de astea....
|
mam razgandit nu mai iau golf perfomantele e acelasi ca si prelude 2.3
altceva ???? voi ce imi oferiti ??? |
bah....ramai la prelude......vopsestel punei alte roti....si fain o fi...
|
Re:
Quote:
|
bah...cica il rupe R32 la consum....shi prelude nu il rupe ???
Dupa cate imi amintesc...prelude manca undeva pe la 13-14 la drum intins. R32 e o mashina noua performanta...cu potentzial foarte mare...stock scoate 6.5 suta shi cu ceva tuning scazi sub 6 secunde. shi....sa nu uitam....ESTE MAI NOUA. Parerea mea este...daca ai 30.000 de bagat in mashini...ia-tzi un R32 shi baga-i tuning la motor putzin...o sa faci varza pe totzi. Sau ia-tzi un Boxter S tot pe la 6 secunde suta....mai faci un tuning ceva...ai racheta care arata intradevar a mashina sport..... Apropo...aseara am vazut un 911 Carrera argintiu prin orash....wwooooaaaaauuuu....am avut erectzie instant ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning