![]() |
E-Vadeaza cu 402 CP sub capota
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...9919b2e23e.jpg
E-Vadeaza cu 402 CP sub capota E-Vade este o masina sport din Australia, propulsata de un motor V6 Nissan de 402 CP, raportat la o greutate de numai 950 kg. Constructorii intentioneaza sa construiasca si o versiune destinata exclusiv circuitului, cu o putere de 670 CP. Cutia de viteze "numara" cinci trepte si tractiunea este pe spate. Legenda e aceeasi, constructorul ei fiind sotii Walter, care lucreaza inca din 2002 la proiect. Pentru a se mentine o greutate cat mai scazuta, s-a folosit o caroserie din fibra de sticla. Masina va fi prezenta la salonul de la Melbourne. |
Re: E-Vadeaza cu 402 CP sub capota
v6,nissan,astia au ...holdenul si folosesc nissan?
|
Se vede ca s-a lucrat destul de mult la ea.. dar totusi .. nu prea imi place cum arata :),jantele sunt frumoase.. ;)
|
Frumoasa masinuta, insa cele 4 tevi de esapament sunt aiurea.
|
Ce masina....asa ciudata mi se pare ..... zici k e din alta loome ;))
|
chiar nu`mi place masina asta...arata mult prea...ciudat !:(
|
e urata rau masina
|
Se vede ca masina e facut de un inginer si nu de designer/manager sau ceva de gen.
E super urat, imi aduc aminte ca in anii '80 asa erau masinile/prototipe de pe circuit cu motor de Lada si Skoda... In schimb 950kg e cam mult...se poate mult mai bine, in jur de 800 se poate realiza. |
zici ca e realizata de bernie si leepu
|
Quote:
|
lol chiar k zici k e facuta de aia :))
|
wow ce tare, si masina asta este, este ft urata, dar ma gandesc ca are ceva performante bunicele, jante ft frumoase.
|
s-a lucrat mult la ea se vede asta dar....e urata....:sad:....macar sa apreciem efortul...in rest performantele sunt bune...
|
Quote:
|
nici mie nu prea imi place cum arata.. cam aiurea. Dar motorul de 402 HP nu-i rau deloc
|
All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2025 4Tuning