![]() |
E46 - 316i Touring
3 Attachment(s)
-------------------BMW 316---------------
Am luat recent un BMW din germania -an fab 2004 -cutie automata -nu a suferit nici un accident -senzori de parcare -navigator -84.200km -GPS -un radio care nuj daca il pot schimba:D pretul a fost de 12.900E |
Re: Bmw 316
masina arata bine . FElicitari pentru achizitie !:-P Insa 316 :rolleyes2:rolleyes2 nu e cam mic motorul ?
|
Re: Bmw 316
ba da e mic , dar nu am luat o masina pt raliuri , masina mai este si breack
|
Re: E46 - 316i
am sii eu o intrebare la masina asta ce cd-player se potriveste ca stock e prea lat
|
Re: E46 - 316i Touring
orice cd-player si se cumpara adaptor separat
|
Quote:
|
ok cam complicat sa fac schimbarea asta mai preferabil ar fis a montez o magazie de cd
|
astept oferte cine vrea sa vanda magazie de cd
|
ai cumva si un buton 'mode' la radiocasetofon?daca da poti sa pui magazie de cd fara sa mai tragi cabluri...
|
1 Attachment(s)
chiar deloc nu e complicat si in plus fata de playerul original.. se va observa diferenta de claritate a sunetului , chiar si cu difuzoarele originale..
eu am schimbat toate difuzoarele si playerul si chiar nu se poate compara ce a fost inainte cu ce e acum ( din punct de vedere al claritatii , al nivelului de sunet .. etc.. ) si eu ziceam sa pun magazie de CD.. ca sa nu stric aspectul bordului , dar la urma urmei , am lasat aspectul deoparte si am ales avantajul claritatii si nivelul sunetului ..( volum ) uite cam asa ar arata un player afer-market cu adpatare .. exista si adaptor cu gaura pe mijloc si cu gaura intr-o parte ( cum te uiti la bord playerul o sa fie putin mai in stanga ) |
[QUOTE=adrian_tomita;1365270]-------------------BMW 316---------------
Am luat recent un BMW din germania -an fab 2004 -cutie automata -nu a suferit nici un accident -senzori de parcare -navigator -84.200km -GPS 0inmatriculatde vanzare pret 15.000 tel0766657405 |
masina nu mai este de vanzare
-am pus geamuri electrice si pe spate am reusit sa montez un dvd player :D am schimbat cauciucurile ca erau praf am pus folie si cam atat este o masina normala , nu aveam cum sa o tunez datorita faptului ca e touring si nu prea merg eu cu ea . |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning