![]() |
Pozex De la mare .. ai unde sa te scalzi
9 Attachment(s)
:lol:
|
7 Attachment(s)
:lol:
|
6 Attachment(s)
:)
|
asta sa intamplat in zona Dacia.
de fiecare data cand ploua tare aici \"se aduna apele\" |
Santos , cine e cu loganul ala?
|
si ce-i asa de ras?....
|
Re:
Quote:
|
Canalizare de cacat!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
btw , si eu am patit aceiasi chestie , aici , in buc nu-i de plans , de ce ar fi de plans ? ca i s-a inundat unuia loganu ? sa va vad atunci cand vor plutii loganuri prin cta ce mai ziceti astea-s nimicuri .. parerea mea : / |
Acu inteleg utilitatea acelor vaporase de la intrarile in Constanta :lol:
|
:lol: :lol:
normal ca-i de ras facem haz de necaz era apa pana la genunchi, mare tragedie .. a murit cineva ? ce naiba ma .. prea dramatizati totul ... e de ras .. cum ... se inunda ... orasele astea .. mari .. sau .. care se vor mari |
vedea-te-as io pe tine cu apa pana la genunchi sa vad cum o sa razi :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
kiddin` :peace: :weee: |
Re:
Quote:
am fost , si DA radeam de haosul care era pe strazi .... da.. ce se intampla in Vadu Rosu , Comanesti , Namoloasa , intradevar.. aia nu-i de ras deloc .. insa... orasele astea mari inundate .. mi se par caterinci rau de tot , nu arata decat .... cat de .. slabi pregatiti sunt(em) in fata pericolelor de genu asta and this is just the bbbbeeeeegggiiiiinnnniiiiiinnnnngggg ... my friends .. clima incepe sa se schimbe ne asteapta glume mult mai \"haioase\" decat apa pana la genunchi in cta .. e normal ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning