![]() |
Sugestii tuning MX-5
Vreau sa-mi cosmetizez mx-5'ul, ma pote ajuta cineva?
|
Re: Sugestii tuning MX-5
hai xca poti mai mult decat 1 propozitie
ce an , ce ai de gand sa i faci , cati bani vrei sa investesti niste detalii despre masina nu ar strica ! |
Masina este cea din fotografie,fabricata in2000.Sincer nu prea stiu ce vreau sa-i fac de asta am si cerut un sfat de la voi. Ma gandeam poate si la usi sa se ridice....Nu as vrea sa ii modific foarte mult aspectul,imi place cum arata,doar putin cosmetizata. Poate imi dati voi cateva idei...
Multumesc |
Quote:
sa ma anunti si pe mine daca gasesti la un pret decent.... eu unul nu am reusit. vezi ca poti sa ii pui jenti pe 17. dupa aceea iti va arata kilometrajul cu aprox 10 km/ora mai putin. |
Oare de ce spuneti toti "PUNETI JANTE PE 17,18 ETC"???Oare nu va ganditi ca o masina cu tractiune fatza cu niste jante mari,cauciucuri pe masura forteaza prea mult in planetare,bucse,caseta,etc?Sa nu mai spunem de drumurile noastre;)
Deci,pana la urma unde e masina ca eu nu o vad :???: |
Masina este cea de la avatar si are tractiune pe spate ;)
|
daca tu crezi ca noi avemi ochi de vultur te inseli draga amalia
ataseaza in urmatorul tau mesaj poze cu masina sa ne bucuram si noi de ea:) cat despre tractiunea spate nu stiu sa se fi facut mx5 si cu tractiune fata ai putea incepe cu semnalizarile .. puse clare in locul celor orange .. sunt vre-o 20 eur un sistem HID nu ar strica , ba mai mult o sa te indragostesti de lumina alba .. probabil undeva la 60-80 eur.. |
I see,nu stiam sincer ca este tractiune spate:???: ... cum ti sa mai sugerat,pune niste poze aici sa vedem si noi despre ce e vb,sau pune masina la MASINA MEA MAZDA cu o descriere completa si poze pe masura si or sa apara si comentarii cu pareri cu ce ai putea sa-i faci!
Banuiesc ca jantele care le ai sunt pe 15" .. ai putea sa incepi cu astea,sa pui ceva frumos si special pe 15 sau 16" Asta pt inceput ... avem nevoie de poze sa iti mai zicem:P |
daca e tractiune spate merg 16-17" fara probleme...
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut baietii...fac o mica paranteza si eu aici.dak sunteti totusi pe subiect...caut de vreo 2 saptamani pe nenorocitu asta de net..si nu gasesc faruri patrate de vanzare.vreo idee??
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning