![]() |
probleme la schimbare esapament
Salut
stiu ca mai exista un topic tot de mine dar nu am timp sa-l caut deci pe scurt 1.am scos catalizatorul era oricum doar carcasa (scos carbunii) 2. am pus o teava di inox 3.am scos intermediara si am pus una de acelas model fiat dar de turbo tot inox 4. am scos finala si am pus una intermediara de golf 2 turbo Am urmatoarele probleme 1. gaze foarte fiebinti la contact motor si la relanti cam 10 min 2.fum albicios 2.3 min dupa care dispare. Daca inchid motorul 15 min si-i dau drumu nu mai apare fumul 3. consumul va mai creste cu siguranta dar cam cat acum am consum de 9 in oras si 7 afara . E mult fata de specificatii dar am si un chip pe motor. Deci o sa ajung la 10.5 acum(*oras ? Nu am avut timp de teste ca a tras o ploaie aseara .... multumesc |
O intrebare pt tine.... se poate renuntza la catalizator ? Eu am inteles ca este p-acolo ceva sonda Lambda ....
Ca ash renuntza si eu la el cand o fi sa imi schimb eshapamentu .. si va fi cat de rpd c tot e rupt si copt ..... Motorul nu este facut sa functioneze normal cu catalizatorul pus ? |
Re:
Quote:
avand in vedere ca avem cam aceasi familie (fiat/lancia) sigur nu are ce doar ca ii va da mai mult gaz dar reglezi din ecu adica ii dai parametrii falsi (ceva)la sonda la service fiat mi-au explicat ca sa nu-l dau jos ca am probleme cu rar acu s-a terminat cu el facea si o galagie ...asa ca jos, teava si pa dar am problemele de mai sus |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=5836&start=0
vezi postul meu e acolo o descriere despre fum, eu am patit la fel cu fumul alb dupa ce amsat cu masian o perioada mai lunga in fata blocului (in principiu e abur- acuma tre sa vezi de unde vine ori condens pe teava peste noapte si diminetaza da fum alb sau vreo problema) |
nu mai am
probabil ca a fost ceva umezela de la vrme ca tot a ploua si s-a dus pe teava merci stiam de problema cu care te-ai confruntat cu merge acu ...? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning