![]() |
cumpar crx 2 VTEC!
salut.dupa cum spune si in titlu,caut un crx 2 VTEC(nu caut versiunea non-vtec).conditii:
-inmatriculat ro -fara probleme majore -acte la zi ca pret,sunt dispus sa ofer intre 4000 si 5000 de euro,in functie de starea masinii. astept oferte aici sau pe pm.multumesc |
Re: cumpar crx 2 VTEC!
hmm foarte interesant postul si eu sunt in interesat de un crx2 dar l-as vrea pe numere de afara nu de alta dar sa fie mai ieftin.
|
2 Attachment(s)
salut , Honda Crx EE8 1.6 V-TEC 150 cai (cod motor b16a1) an 1991 , recarosata acum 2 ani , 200.000km , kit de ambreaj schimbat recent Exedy(disc, placa + rulment) jante pe 16' discuri Brembo dublu ventilate + striate fata , cam atat pret 6000 euro negociabil , nr de tel 0746553375 , tin sa mentionez ca masina se afla intr-o stare ireprosabila atat tehinic cat si estetic , o zi buna
|
salut baieti!as vrea sa stiu si eu daca honda crx 2 e non euro?am si eu una adusa de afara si vreau sa stiu cat m-ar costa inmatricularea
|
up!alta oferta ceva?
|
sufletu :))
|
mda,m-am cam convins ca modelul asta nu e prea des intalnit in romania,majoritatea dintre ele fiind in galati si care "se afla intr-o stare ireprosabila atat tehinic cat si estetic" nu poate fi vazuta pentru ca e in service... deci daca cineva mai are o oferta astept
|
Quote:
acum ca nu ai gasit tu una de vanzare in 3-4 zile ... mi se pare normal :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning