![]() |
Toyota Celica "LOTR"
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...69c2e5bd21.jpg
Toyota Celica "LOTR" Fan inrait al seriei "Lord of the rings", proprietarul acestei Toyota Celica din '96 a hotarat sa-si "tatueze" masina cu personajele sale preferate. Paintjob-ul aduce un omagiu scriitorului J.R.R. Tolkein, si ne aminteste de cele 17 Oscaruri castigate in total de trilogie (4,11,2). Inca o dovada ca aerograful poate realiza ceva frumos, mai ales daca se afla in mana unui artist priceput. Bineinteles ca tot voi notati aceasta lucrare. Are din start un plus pentru munca depusa, sa vedem totusi si calitatea cum e apreciata. |
Re: Toyota Celica "LOTR"
da e foarte reusit desenul
|
super a iesit vopsita dar ma uit la capota si nu imi dau seama daca aia sunt nori vopsiti sau reflectia de la cei adevarati
|
Asta da paint job @_@
|
exceptandu-l pe Frodo detaliile sunt impresionante .... un paintjob foarte reusit ce surprinde esenta LOTR :)
|
Da imi place foarte mult cum a iesit ;) arata super
|
2 Attachment(s)
da e o lucrare super frumos colorat ,dar pacat ca nu a nimerit portretele,nici una ,macar...:sad: figurele seamana numai cu personajele din film....asta e parerea mea
uite cum tre sa arata un portet |
A Iesit Foarte Bine Desenul.salut
|
1 Attachment(s)
sau......asa ceva...8)
|
frumoase desenele dar era mai misto daca erau pe un audi:D
|
desenele sunt frumoase dar nu mi'ar place asa ceva pe masina.....:sad:
|
de cine e facuta aceasta lucrare?
|
Destul de misto felicitari artistului ,dar important este timpul in care a fost facut Paint-jobul!!!!
|
super tare desenu...Elf-u e sefu lor:lol:
|
nu a iesit rau ii sat desul de bine....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning