![]() |
E46 - cj-01-nui
6 Attachment(s)
salutare!m-am gandit sa postez si eu niste poze cu masinuta mea nu de alta dar nu mi-ar strica unele pareri din partea voastra avand in vedere ca vreau sa schimb multe chesti la ea.
masina e diesel 150 cp 6 trepte din 2004 iar de vreo 5 luni e in posesia mea.modificarile sunt multe care vreau sa le fac,pentru inceput schimb suspensia si jantele care trebuie sa le si iau maine o sa pun niste poze cu ele.pana atunci las 2 3 poze cu masina ca doar astea le am:-P |
Re: E46-project.cj-01nui
arata bine masina , eu tias sugera niste jante mari iar cauciucuri cu talon mic
|
va rog frumos inainte de a posta cititi cu atentie restul posturilor. in cazul de fata este doar unu. maine isi ia jantele si suspensia.
bafta cu masina. |
frumoasa masina .Cat dai pe suspensia sport?si suspensia asta in ce consta ii schimbi telescoapele toate?si pe fata si pe spate?
|
pacat ca ai luato cu stopuri cu galben..doar alea o sa te coste 300e..
mai e una pe forum a lu catalin M6 ..uitate la ea si fati o idee... fa masca din fatza neagra stopuri pe led si sa vedem cum o sa arate cu jantele alese.. |
3 Attachment(s)
ms la toti de urari si sugestii iar cat despre semnalizarile galbene o sa ma ocup cat de repede faza e ca am luat masina asta mai mult ca era f bine intretinuta, deocamdata mi-am adus jantele de la oradea si sunt f multumit de ele.pun niste poze cu ele:D
|
Re: E46 - cj-01-nui
jantele sunt superbe..sunt 17 sau 18?
urmatoru pas poate e suspensia..ar arata super bine:D |
sunt pe 18 si cu suspensia..inca nu stiu sigur ce iau:ori reglabile impreuna arcuri telescoape ori arcuri sport.
|
Quote:
|
Quote:
|
beton nuiule faine jantele :lol:bafta cu masina la motor ce ai de gind sa faci:-)
|
Quote:
mersi mersi:D oricum raman dator la domy ca datorita lui le am asa....cat de motor avand in vedere ca e turbo incep cu un cip apoi vad eu ceva turbo mai marisor, intercooler....etc oricum tu nu esti la nivelul meu asa ca nu o sa ai concurenta din partea mea:-P bafta si tie cu coxu'...si cu alpina:lol:....abia astept sa il mai aud nervos:-) |
ok bafta in continore:D si ne mai vedem pe strazile clujului :lol:
|
arata bine masina..
|
e frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.
unde sunt facute primele poze? pare un circuit, aveti asa ceva in cj? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning