![]() |
Un VW Bug iertat de timp
13 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5b37d85914.jpg
Un VW Bug iertat de timp Strident sau nu, acest VW Buggy trezeste amintiri si merita salvat de la moarte. Unii spun ca e din '68, altii se abtin. Modificarile pot induce in eroare, mai ales ca avem de-a face cu un Baja Bug. Masinuta asta se descurca bine pe teren accidentat, spun unii. Bineinteles ca motorul este principala atractie. Poate fi obiect de studiu pentru incepatori sau de lauda pentru detinatori, in caz ca "scoate" ceva caluti. Un lucru e sigur, locul acestui Buggy nu e langa un copac, ci pe plaja, la o expozitie de "buburuze" modificate, desi gurile rele spun ca i-ar sta bine la cimitirul de masini. Voi ce parere aveti? |
Re: Un VW Bug iertat de timp
O masina clasica nu-si pierde niciodata valoarea.....cu toate ca ar merita reconditionata :D
|
Masina este tocmai din California ... si observ ca inca mai are benzina in filtru , eu sincer sa fiu as fi reconditiona si as expune o la showuri , sau mai stiu eu unde dar in principiu nu as lasa o ca timpul sa o , ucida '
|
superba....:D
|
Au stricat-o!
|
ar fi mijto de ar arata mai bine..adik nush din cate vad io mi se pare k nu prea a avut grija de ea
|
Quote:
Te sustin !!! |
:twisted:clar ca trebuie pastrata doar pt anii care au trecut pe langa ea. eu zic, ca ar trebui pusa la muzeu. chiar e o clasica si merita sa ramana printre alte masini de clasa ei, nu sa stea pe cine stie ce strada langa un copac. parerea mea
|
Da.. trebuie reconditionata si pastrata pentru ca se afla printre putinele care au "supravietuit"
|
reconditionata si v'a arata mult mai bine :D
|
masina old scholl de distractii :D si da ar merita o reconditionare da cu un motor mai puternic
|
motoru ala parca ar fi dinala de Beach Buggy !!! in orice caz e szooper misto si in starea in care e !!!!
|
Vad ca e in stare .. aproape perfecta.. si totusi si-a pastrat o valoare mare.. care va creste cu timpul. ... numai sa nu se deterioreze mai mult masina
|
reconditionata si la plaja cu ea frate..:D
|
urat rau ..............
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning