![]() |
Noua Nokia N96
Ce parere aveti despre noua Nokia N96? Am examinat cele mai amanuntite caracteristici pe http://www.gsmpress.com/rom/mobile-p...nokia-n96.html dar mi se pare foarte buna, nu credeti? Are oare vre-un neajuns?
|
Re: Noua Nokia N96
singurul inconvenient va fi pretul:sad: care va fi extrem de mare:sad:tinand cont de ce doatri are in rest e superr telefonul teoretic ar trebui sa fie lansat in martie si atunci von sti mai multe si cred ca va avea problema care o are si n95 si multe teluri din aste BATERIA care la ce functii are nustiu cat de mult va tine la o utilizare moderata dar oricum de aceea avem incarcator:lol:
|
mah telefonul arata bine .. memeria lui integrata de 16 G nu e de ici de colo + sd card
dar nu vad daca are sirf adica poate fii folosit ca GPS .. |
Are GPS Receiver dar nu zice de care .
Vezi :http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php |
telefon de 16 gb cu aceeasi baterie ca la n95 simplu...rezulta?> cat credeti ca va tine?....are acumulutor de 950 mha .mare lucru nu ar fi.....oricum la ce are el cred ca e destul de interesent..si cam conceput in graba ..ca sa fie la concurenta cu apple iphone...in America de Nord...de la aparitia Iphonului au scazut vanzarile la nokia...acuma sa vedem....
Ps: N95 simplu te tine sa zicem o zi..in conditiile in care el ar avea card de 2gb...asta are hdd de 16..deci :) |
eu pariez pe N82 :D
|
N82 face toti bani...mai ales blitzul care este cu mult peste cel de la k850i...plus ca apare versiunea black..si se vehiculeaza ca apare si o versiune de 8gb :)
|
Quote:
|
Totusi Nokia este si cred ca va ramine un lider in domeniul telefoniei, Pentruca are o experienta bogata si cele mai trainice mobile8)
|
Quote:
in cazul in care.. N96 are aceasi baterie ca si N95 simplu, prefer sal mai in pe al meu N95 8GB si astept sa vad.. ce scot.. peste vreo 3 4 luni.. iar.. treaba cu iphone-urile.. e naspa.. ptr ca... ai atatea facilitati ca la nokia... am avut prieten care o avut cel de 16gb si e foarte slabut, in comparatie cu al meu... PS: mi se pare.. ca N95 8GB e mai luxos, decat N96 ptr simplul fapt ca e patratos, si nu rotunjit... |
baiesti e foarte naspa N96
incarca foarte greu... si bateria e foarte slaba acum ca e nou telefonu si nu ma tin baterie doar o zii, peste noapte tre sal pun la incarcat... e cu putin mai usor ca N95 8gb dar atat.. |
Eu stiam ca la N96 se poate adauga pe langa 16Gb care ai are inca 8 sau 16 Gb pe card de memorie .
Dar daca spui tu "Fixius" ca bateria tine doar o zii spune si tu ce pret ai dat pe el si de unde ai luat ca as vrea sa schimb si io N95-8GB meu cu un N96 . Stiam ca apare in Octombrie N96 . |
Quote:
|
Ii mai lipseste o cheita atasata si zici ca-i cutie de conserve.
|
eu deocamdata am n95 de 8 gb si is super multumit cand o sa apar ceva cu 7 megapixeli si baterie mai tare poate voi fi interesat dar acuma is mai mult de cat multumit cu el
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning