![]() |
E30 - noul meu urs..
3 Attachment(s)
.....................
|
Re: noul meu urs..
Quote:
sa il stapanesti sanatos si fara incidente jakal-ule... |
arata bine ursaru....
e acelasi urs care a fost la buzau la burnout ? sa-l stapanesti sanatos si fara incidente ! bafta ! |
mersi...mersi....o sa-l vedeti la 4 tuning show
|
4 Attachment(s)
keemo - da , ala e ursul
Alte poze ceva mai vechi :D |
arata foarte bine masina :)
nu stiu linia aia de pe capota ,neagra, daca-mi place sau nu-mi place oricum e joasa,e frumoasa :) |
Re: E30 - noul meu urs..
salut . frumoasa masina .....
cel mai mult imi place ca este lasata :D boala mea ... masina lasata :-P dar io zik sa ii scoti dunga neagra dp capota ... cred ca ar da mai bine ;) da si tu mai multe detalii ... ce motor are ? |
deci:..motor 2.5,suspensie H&R,autoblocant,interior recaro din piele,aer conditionat,pilot automat,air-bag sofer,totul electric,fabricatie 90, masina trage bine, se comporta excelent la drum, intr-un cuvint sint multumit de ea.....cu dunga neagra de pe capota.....nu stiu..mie imi place....dar vom vedea pe viitor....
|
Salut frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, poti te rog sa imi spui cum circuli cu numerele din strainatate? ca din cate am intzeles de la un politist daca te prinde cu numere de afara primesti amenda...cum e treaba?
|
Quote:
|
super masina! oameni aveti idee ce interior de bmw ( adik doar scaune ) se potriveste la e30 pls ziceti si voi . si cu motoru asa e k merg si alea de pe e36 ??
|
Quote:
|
si..ai de gand sa o inmatriculezi sau mergi cu ea asa ?
|
daca scade taxa am si inscris-o....daca nu....nu ma deranjeaza cu nimic atata timp cit sint in legalitate...
|
2 Attachment(s)
poze cu motorul..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning