![]() |
Gemballa Tornado GTR Porsche Cayenne
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5815375f07.jpg
Gemballa Tornado GTR Porsche Cayenne Conceptul celor de la Gemballa se bazeaza pe Porsche Cayenne 957 Turbo si este echipat cu acoperis panoramic si tractiune integrala. Gemballa Tornado GTR Porsche Cayenne are o greutate redusa si scaune sport. Clientii pot opta si pentru o varianta cu tractiune fata sau spate. Se pare ca modificarile virtuale au fost aduse cu ajutorul Photoshop-ului (pasionatii sa-si exprime opinia), deci pentru moment masina ramane la stadiul de concept. |
Re: Gemballa Tornado GTR Porsche Cayenne
Spatele ala e mortal arata foarte bine,si sa speram ca se pune si in apicare conceptul asta ;)
|
6 Attachment(s)
stopurile sunt naspa, iar consola centrala este penibila :rolleyes2
|
Mie imi palce ce-au facut in spate. Au scos bancheta si au pus scaune sport individuale.
|
Arata bine MONSTRUL!!!!
|
sunt curios cum se controleaza cu cayenne manual de 700 cai :D
|
e criminal din fatza..spatele ala....nu prea e cine stie ce da mere :D
|
Masina ca si aspect e faina. mie imi place cum s-au gandit sa faca spatele. Stopuri de Ferrari. Poate nu chiar stopurile alea pentru ca ar arata copiat de la concurenta... dar in schimb.. ar fi interesant.
|
ii belea. mai ales spatele
|
Super tare lucrat.e tare toata
|
ideile sunt bune. per ansamblu e o masina buna. numai ca nu imi dau seama ce fel de amatori lucreaza la gemballa. zic amatori doarece realizarea proiectului in photoshop e sub orice critica. urata prezentare
|
gemballa...mijto...dar au vrut sasi prezinte produsele cre!!k e prea extravagant
|
nu inteleg.. cine.. se uita.. la monitorul.. ala. pus pe mijloc.. intre scaunele din fata.. cand.. mergi.. numa cu 180km/h nu prea cred.. ca ai tu timp sa dai capul atat de in spate.. ca sa vezi clar.. ce scrie pe display...
si daca.. cei de la bmw, au scos.. un gip cu 4 locuri.. si bineinteles cu scaune sport.. e.. de ce sa nu faca la fel.. in plus.. cand mergi cu asemenea masina.. nu cred.. ca ai timp sa te mai uiti si la un film.. Deci ecranele.. alea ptr pasagerii din spate sunt in plus.. ma rog.. e un moft in plus.. in rest arata bine... |
arata bine..mai ales stopurile alea sunt criminale...:oops: si consola centrala e cat de cat misto....nu chiar fantastica dar merge ...vorba lu' Fixius.."Deci ecranele.. alea ptr pasagerii din spate sunt in plus.. ma rog.. e un moft in plus.." sincer in plus
|
Quote:
consola centrala este ca la Carrera GT iar ideea cu 4 scaune individuale nu este in nici un caz copiata de la BMW!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning