![]() |
Participare SD la 4tuning days 2008
Ostenii mei, vad ca a inceput countdown-ul pt 4tuning days. Noi ce facem, strangem oastea sau ne dam la fund? eu zic sa ne apucam de treaba de pe acum sa nu ne mai trezim ca dormim la garaj in ultima saptamana :D
|
Re: Discutii diverse
Tico nu stiam ca ai astfel de preferinte sexuale... :))
|
Quote:
|
rs-ule cu ce te bagi la 4tuning days? :D
|
Cel mai aproape de ce vreau eu este Tico-ul, dar deocamdata dpdv al realizat/plan este mult in urma, e demontat bucati intr-un garaj, cu gogosi de tabla pe 12 si fara audio/video si arata jalnic. Realist vorbind nu cred ca o sa fie up and ready pana pe 15 martie...
|
Come on RS! Presimt o revenire in fortza! :)
|
Tico...cand vrei zici si ne apucam de treaba...
|
Re: Participare SD la 4tuning days 2008
hai ca v-am facut si un loc de "joaca",sa nu umplem aiurea alte threaduri.de aqm inainte,toate discutiile legate de acest eveniment vor avea loc aici.in alta ordine de idei,spor la treaba rs si sa ne vedem cu bine direct in parcare,sa iti arat ceva frumos(mai frumos ca inainte) :D
|
Pana la urma cu ce masini ne prezentam la 4t 2008?
Eu nu am vazut Aline cevau frumos (mai frumos ca inainte) din parcare, ia sa imi arati :) |
SD cum va prezentati la 4tuning days ? :)
|
Din pacate spatiile s-a distribuit deja! :(
|
Ata ete,suntem prea mici.
La noi oamenii vin stau 2 luni si pleaca(pana isi iau masini smekere) in alte parti,iar cei care au mai ramas nu stau bine decat la capitolul caracter. Cu masinile am fi avut 3 dar nu stiu(cred) daca vor mai veni. |
Pai daca ar mai fi locuri rezervate pentru cei 3 poate vor veni totusi :(
Sa speram pana in ultima clipa! Asta putem face. |
Quote:
Sincer respect pentru baietii din SD care chiar mi-au placut si imi plac foarte mult! Dar tu esti o exceptie! Mereu ai fost! Toate cele bune |
Quote:
bafta |
All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2025 4Tuning